Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Buckminster dev » [buckminster-dev] CVS authentication issue...
[buckminster-dev] CVS authentication issue... [message #15115] Tue, 08 April 2008 21:28
Todd Lee is currently offline Todd Lee
Messages: 44
Registered: July 2009
Member
So I'm back to our autobuild efforts after a brief hiatus and I've run up
against the following...

Before I shelved our project, I had our rmap set up with CVS providers
where the URI is of the form - :pserver:user:password@host...
The resolution worked, but now that I'm back at it I'm finding that with
the latest buckminster update:

Core 1.0.0.r09041
CVS 1.0.0.r09008

I'm getting a CVS authentication popup, and when I enter the password (same
as is hardcoded in the RMAP) I get
an 'UnsupportedOperationException' error. If I take the hardcoded password
out, I get the popup again (as I would expect) but I also get the same
exception. Here's the log:


!ENTRY org.eclipse.buckminster.core 0 293 2008-04-08 17:11:32.680
!MESSAGE nvmd:buckminster: Using resolver rmap

!ENTRY org.eclipse.buckminster.core 0 293 2008-04-08 17:11:32.759
!MESSAGE nvmd:buckminster: Using resource map
http://host/ide/updates/dev/test.rmap

!ENTRY org.eclipse.buckminster.core 0 293 2008-04-08 17:11:32.774
!MESSAGE nvmd:buckminster: Using search path nvmd.root

!ENTRY org.eclipse.buckminster.core 0 293 2008-04-08 17:11:32.805
!MESSAGE nvmd:buckminster: Trying provider
cvs(:pserver:user@host:/usr/local/share/projects/cvsrep,path/to/module/code/{2})

!ENTRY org.eclipse.buckminster.core 0 293 2008-04-08 17:11:32.821
!MESSAGE nvmd:buckminster: trunk/head will be searched

!ENTRY org.eclipse.buckminster.core 2 293 2008-04-08 17:11:37.946
!MESSAGE java.lang.UnsupportedOperationException
!STACK 0
java.lang.UnsupportedOperationException
at
org.eclipse.team.internal.ccvs.core.connection.CVSRepository Location.setPassword(CVSRepositoryLocation.java:922)
at
org.eclipse.team.internal.ccvs.ui.WorkbenchUserAuthenticator .promptForUserInfo(WorkbenchUserAuthenticator.java:92)
at
org.eclipse.team.internal.ccvs.core.connection.CVSRepository Location.promptForUserInfo(CVSRepositoryLocation.java:812)
at
org.eclipse.team.internal.ccvs.core.connection.CVSRepository Location.openConnection(CVSRepositoryLocation.java:763)
at
org.eclipse.team.internal.ccvs.core.client.Session.open(Sess ion.java:159)
at
org.eclipse.buckminster.cvspkg.internal.CVSSession.getReader Session(CVSSession.java:104)
at
org.eclipse.buckminster.cvspkg.internal.RepositoryMetaData.g etMetaData(RepositoryMetaData.java:142)
at
org.eclipse.buckminster.cvspkg.internal.VersionFinder.getMet aData(VersionFinder.java:50)
at
org.eclipse.buckminster.cvspkg.internal.VersionFinder.getTru nk(VersionFinder.java:83)
at
org.eclipse.buckminster.core.version.AbstractSCCSVersionFind er.getBestTrunkMatch(AbstractSCCSVersionFinder.java:333)
at
org.eclipse.buckminster.core.version.AbstractSCCSVersionFind er.getBestVersion(AbstractSCCSVersionFinder.java:155)
at
org.eclipse.buckminster.core.rmap.model.Provider.findMatch(P rovider.java:211)
at
org.eclipse.buckminster.core.rmap.model.SearchPath.getProvid er(SearchPath.java:104)
at
org.eclipse.buckminster.core.rmap.model.ResourceMap.resolve( ResourceMap.java:166)
at
org.eclipse.buckminster.core.resolver.ResourceMapResolver.in nerResolve(ResourceMapResolver.java:244)
at
org.eclipse.buckminster.core.resolver.ResolverNodeWithJob.re solve(ResolverNodeWithJob.java:214)
at
org.eclipse.buckminster.core.resolver.ResolverNodeWithJob.ru n(ResolverNodeWithJob.java:94)
at
org.eclipse.buckminster.core.resolver.ResolverNodeWithJob$No deResolutionJob.run(ResolverNodeWithJob.java:49)
at org.eclipse.core.internal.jobs.Worker.run(Worker.java:55)

!ENTRY org.eclipse.buckminster.core 4 293 2008-04-08 17:11:37.977
!MESSAGE ERROR [0001] : java.lang.UnsupportedOperationException


NOTE: Here's the searchpath that it's hitting from my RMAP

<searchPath name="nvmd.root">
<provider readerType="cvs" componentTypes="buckminster"
mutable="true" source="true">
<uri
format=":pserver:user@host:/usr/local/share/projects/cvsrep,path/to/module/code/{2}">
<bc:propertyRef key="user.name" /><!-- unused -->
<bc:propertyRef key="user.pass" /><!-- unused -->
<bc:propertyRef key="buckminster.component" />
</uri>
</provider>
</searchPath>


I've got a buckminster.cspec sitting in the CVS repository at:
path/to/module/code/nvmd/buckminster.cspec

So it should be finding it alright...

Any suggestions?
Thanks


Todd Lee
Software Tools
ON Semiconductor
Tel: +1.519.884.9696 ext 2242
Fax: +1.519.884.0228
E-mail: todd_lee@amis.com
Previous Topic:Re: [buckminster-dev] Europa re-build failed due to Buckminster
Next Topic:Re: [buckminster-dev] CVS authentication issue...
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Sep 30 10:30:15 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02421 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software