Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » GMF (Graphical Modeling Framework) » Unhandled event loop exception
Unhandled event loop exception [message #1081860] Wed, 07 August 2013 15:48 Go to next message
Mahsa P is currently offline Mahsa P
Messages: 99
Registered: July 2013
Member
Hello,

I have .ecore file and generate .gmftool , .gmfmap , .gmfgraph from it by GMF dashboard. for creating .gmfgen, first i click on transform on dashboard but give this error: Unhandled event loop exception
by executaion stack trace :
---------

java.lang.NoClassDefFoundError: org/eclipse/gmf/internal/bridge/genmodel/ModeledViewmapProducer
at org.eclipse.gmf.internal.bridge.ui.dashboard.actions.TransformMap2GenModelAction.run(TransformMap2GenModelAction.java:60)
at org.eclipse.gmf.internal.bridge.ui.dashboard.HyperlinkFigure$1.mousePressed(HyperlinkFigure.java:63)
at org.eclipse.draw2d.Figure.handleMousePressed(Figure.java:935)
at org.eclipse.draw2d.SWTEventDispatcher.dispatchMousePressed(SWTEventDispatcher.java:242)
at org.eclipse.draw2d.LightweightSystem$EventHandler.mouseDown(LightweightSystem.java:523)
at org.eclipse.swt.widgets.TypedListener.handleEvent(TypedListener.java:191)
at org.eclipse.swt.widgets.EventTable.sendEvent(EventTable.java:84)
at org.eclipse.swt.widgets.Widget.sendEvent(Widget.java:1053)
at org.eclipse.swt.widgets.Display.runDeferredEvents(Display.java:4165)
at org.eclipse.swt.widgets.Display.readAndDispatch(Display.java:3754)
at org.eclipse.ui.internal.Workbench.runEventLoop(Workbench.java:2696)
at org.eclipse.ui.internal.Workbench.runUI(Workbench.java:2660)
at org.eclipse.ui.internal.Workbench.access$4(Workbench.java:2494)
at org.eclipse.ui.internal.Workbench$7.run(Workbench.java:674)
at org.eclipse.core.databinding.observable.Realm.runWithDefault(Realm.java:332)
at org.eclipse.ui.internal.Workbench.createAndRunWorkbench(Workbench.java:667)
at org.eclipse.ui.PlatformUI.createAndRunWorkbench(PlatformUI.java:149)
at org.eclipse.ui.internal.ide.application.IDEApplication.start(IDEApplication.java:123)
at org.eclipse.equinox.internal.app.EclipseAppHandle.run(EclipseAppHandle.java:196)
at org.eclipse.core.runtime.internal.adaptor.EclipseAppLauncher.runApplication(EclipseAppLauncher.java:110)
at org.eclipse.core.runtime.internal.adaptor.EclipseAppLauncher.start(EclipseAppLauncher.java:79)
at org.eclipse.core.runtime.adaptor.EclipseStarter.run(EclipseStarter.java:344)
at org.eclipse.core.runtime.adaptor.EclipseStarter.run(EclipseStarter.java:179)
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source)
at org.eclipse.equinox.launcher.Main.invokeFramework(Main.java:622)
at org.eclipse.equinox.launcher.Main.basicRun(Main.java:577)
at org.eclipse.equinox.launcher.Main.run(Main.java:1410)
at org.eclipse.equinox.launcher.Main.main(Main.java:1386)
Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: org.eclipse.gmf.internal.bridge.genmodel.ModeledViewmapProducer
at org.eclipse.osgi.internal.loader.BundleLoader.findClassInternal(BundleLoader.java:513)
at org.eclipse.osgi.internal.loader.BundleLoader.findClass(BundleLoader.java:429)
at org.eclipse.osgi.internal.loader.BundleLoader.findClass(BundleLoader.java:417)
at org.eclipse.osgi.internal.baseadaptor.DefaultClassLoader.loadClass(DefaultClassLoader.java:107)
at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source)
... 31 more

what is this error ? what do i should do?
note: I didn't have this error but i deleted some project from my work space
and after it, i give this problem !
i'll be grateful if help me:)

[Updated on: Wed, 07 August 2013 16:32]

Report message to a moderator

Re: Unhandled event loop exception [message #1088902 is a reply to message #1081860] Sat, 17 August 2013 17:52 Go to previous message
Mahsa P is currently offline Mahsa P
Messages: 99
Registered: July 2013
Member
I solved this problem! by deleting all file about eclipse (even .android or .eclipse) and installed eclipse again! after this reinstalling, i get application error that solved this by uninstalling ADT!

for uninstalling the ADT (android development tools): help>about eclipse>installation details> installed software> select ADT> uninstall. and if require it, reinstall ADT with update eclipse or from marketplace:)

[Updated on: Sat, 17 August 2013 18:02]

Report message to a moderator

Previous Topic:Multiple Views on a same domainElement
Next Topic:no gmfgen created
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Aug 30 20:43:17 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02210 seconds