Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » EMF » Deserialization issue if attribute value is higher than 8000 characters
Deserialization issue if attribute value is higher than 8000 characters [message #1081721] Wed, 07 August 2013 15:52 Go to next message
Mariana Gheorghe is currently offline Mariana Gheorghe
Messages: 1
Registered: August 2013
Junior Member
Hello,

We are experiencing an issue while loading a resource that contains an object with an attribute whose value is a string longer than 8000 characters. Our resource:

<?xml version="1.1" encoding="UTF-8"?>
<astcache_wiki:Page initialContent="... a string longer than 8000 characters ..." lineDelimiter="&#xA;">
  <codeSyncElement href="Wiki.notation#//@children.0"/>
</astcache_wiki:Page>


Loading this resource, we get an exception:

org.eclipse.emf.ecore.xmi.PackageNotFoundException: Package with uri ':&#xA;&#xA;    ![alt text][id]&#xA;&#xA;    [id]: /pat' not found. (platform:/resource/test/WikiCache.notation, 2, 10249)


The uri is actually a substring of the initialContent from the resource.

Any pointers to why this is happening?

Thank you in advance!
Re: Deserialization issue if attribute value is higher than 8000 characters [message #1081737 is a reply to message #1081721] Wed, 07 August 2013 16:16 Go to previous message
Ed Merks is currently offline Ed Merks
Messages: 26141
Registered: July 2009
Senior Member
Mariana,

Comments below.

On 07/08/2013 6:01 PM, Mariana Gheorghe wrote:
> Hello,
>
> We are experiencing an issue while loading a resource that contains an
> object with an attribute whose value is a string longer than 8000
> characters. Our resource:
>
>
> <?xml version="1.1" encoding="UTF-8"?>
> <astcache_wiki:Page initialContent="... a string longer than 8000
> characters ..." lineDelimiter="
> ">
> <codeSyncElement href="Wiki.notation#//@children.0"/>
> </astcache_wiki:Page>
>
>
> Loading this resource, we get an exception:
>
>
> org.eclipse.emf.ecore.xmi.PackageNotFoundException: Package with uri ':
>
> ![alt text][id]
>
> [id]: /pat' not found. (platform:/resource/test/WikiCache.notation,
> 2, 10249)
>
>
> The uri is actually a substring of the initialContent from the resource.
This sounds like purely a bug in SAX itself.
>
> Any pointers to why this is happening?
It sounds a bit familiar, but as I say, it sounds like a SAX bug.
Perhaps a newer/different JDK will avoid the problem.
>
> Thank you in advance!
Previous Topic:Accessing References inside model element
Next Topic:determine containment of EObject
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Oct 25 22:08:47 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02156 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software