Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » JAXB exception in RAD 8 using WAS 8 server(Getting the JAXB exception and classnotfound exception during the server startup and some screen loading in the application)
JAXB exception in RAD 8 using WAS 8 server [message #1076423] Wed, 31 July 2013 11:26 Go to next message
kavitha varadharajan is currently offline kavitha varadharajanFriend
Messages: 2
Registered: July 2013
Junior Member
Hi all,

We are doing Oracle-websphere migration using RAD 8 tool.

The migration is like from oracle 10g DB to Oracle 11g DB and WAS 6 to WAS 8 .

During migration we are getting the following error message:

1. Uncaught init() exception created by servlet in application.
2. java.lang.NullPointerException
3. Error occured while initializing servlets: {0}
javax.servlet.ServletException: SRVE0207E: Uncaught initialization exception
created by servlet

4. javax.xml.bind.JAXBException: Provider com.sun.xml.bind.ContextFactory not found
- with linked exception :java.lang.ClassNotFoundException:com.sun.xml.bind.ContextFactory]
5. Error initializing CAF. Make sure there are no errors in the configuration file



We have a confusion over the JAXB jars like where to put the JAXB JARS in the application and which version for WAS 8 . Also Kindly advice me what are the JAXB related jars need to put.


Please help out for this issue.Kindly let me know if anything needed.
Re: JAXB exception in RAD 8 using WAS 8 server [message #1076430 is a reply to message #1076423] Wed, 31 July 2013 11:43 Go to previous message
Ed Merks is currently offline Ed MerksFriend
Messages: 26283
Registered: July 2009
Senior Member
Maybe someone on the Web Tools forum can answer this, but it sounds
specific to WAS and there isn't a WAS forum at Eclipse.

On 31/07/2013 1:33 PM, kavitha varadharajan wrote:
> Hi all,
>
> We are doing Oracle-websphere migration using RAD 8 tool.
>
> The migration is like from oracle 10g DB to Oracle 11g DB and WAS 6 to
> WAS 8 .
>
> During migration we are getting the following error message:
>
> 1. Uncaught init() exception created by servlet in application. 2.
> java.lang.NullPointerException
> 3. Error occured while initializing servlets: {0}
> javax.servlet.ServletException: SRVE0207E: Uncaught initialization
> exception
> created by servlet
>
> 4. javax.xml.bind.JAXBException: Provider
> com.sun.xml.bind.ContextFactory not found
> - with linked exception
> :java.lang.ClassNotFoundException:com.sun.xml.bind.ContextFactory]
> 5. Error initializing CAF. Make sure there are no errors in the
> configuration file
>
>
>
> We have a confusion over the JAXB jars like where to put the JAXB JARS
> in the application and which version for WAS 8 . Also Kindly advice me
> what are the JAXB related jars need to put.
>
>
> Please help out for this issue.Kindly let me know if anything needed.
Previous Topic:Tomcat Configuration
Next Topic:axis2 plugin not loading
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Dec 20 03:00:03 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.96612 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software