Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » BIRT » Text with script not working in frameset but working in preview mode(Text with script not working in frameset but working in preview mode)
Text with script not working in frameset but working in preview mode [message #1069679] Tue, 16 July 2013 11:29 Go to next message
Amrendra Kumar is currently offline Amrendra KumarFriend
Messages: 1
Registered: June 2013
Junior Member
Hi ,
I am currently working to make a server side pagination in BIRT report.
For that I have embed my own html buttons and a scripts where on onclick event ,the script gets called and it reload the page with the required parameters so that query can be filtered.

But strangely my script text works in the preview mode but when i switch it to frameset It simply stops working and I am not able to reach my script on onclick event of my button

I am also attaching a sample of my rptdesign file.
Note:The same script is working very well in chrome.

[Updated on: Wed, 17 July 2013 06:20]

Report message to a moderator

Re: Text with script not working in frameset but working in preview mode [message #1071232 is a reply to message #1069679] Fri, 19 July 2013 16:05 Go to previous message
Michael Williams is currently offline Michael WilliamsFriend
Messages: 1687
Registered: July 2009
Senior Member

When I get rid of the scripted dataset and beforeFactory script, everything seems to work fine in all browsers. I had also changed the top table in the report to a grid.

Michael

Add interactivity, scheduling, sharing, live Excel export, and JS integration to your BIRT app with the new, free BIRT server, BIRT iHub F-Type.
Previous Topic:DOC export of report
Next Topic:2.6.2 report failures with BIRT 4.3
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Dec 20 01:06:28 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02089 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software