Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Language IDEs » PHP Development Tools (PDT) » External Configuration to Chrome does not work(Webpage shows file:///C:/xampp/htdocs/... This should be: localhost/...)
External Configuration to Chrome does not work [message #1067375] Mon, 08 July 2013 09:06
Pjotr Bee is currently offline Pjotr Bee
Messages: 5
Registered: July 2013
Junior Member
Hi fogs!

I'm trying to get my first eclipse php-program (Zend Eclipse for PHP 3.2.0) running, i am having trouble to configure the External Tools Configuration to get Chrome running correctly.

In Google Chrome the right URL is : http:// localhost / phpsite / index.php
But my external tools configuration produces: ///C: /xampp / htdocs / phpsite / index.php
This seems to be wrong because it skips all php-statements in my code (no includes etc).

Can I change some setting to replace ///C: with localhost ???
Or do I still miss a setting or link to PHP somewhere ???

My settings:

Project file: c:/xampp/htdocs/phpsite/index.php
Workspace: c:/xampp/htdocs/phpsite

External Tools Configuration for Chrome:
* Location: C:\Program Files\Google\Chrome\Application\chrome.exe
* Working Directory: ${workspace_loc:/phpsite}
* Arguments: -url "${workspace_loc}${project_path}/${resource_name}"

Windows/Preferences/PHP/PHP Executables: C:\xampp\php\php.exe
Apache Web Root: C:/xampp/htdocs


Thanks,
PjotrB

[Updated on: Mon, 08 July 2013 15:29]

Report message to a moderator

Previous Topic:100% CPU Usage
Next Topic:External Configuration to Chrome executes no php
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Aug 31 00:28:45 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01868 seconds