Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Code Recommenders » Breakpoints not working when using gdb(Breakpoints not working when using gdb)
Breakpoints not working when using gdb [message #1064155] Mon, 17 June 2013 20:53 Go to next message
Radek Sterba is currently offline Radek SterbaFriend
Messages: 2
Registered: June 2013
Junior Member
Hi all,
Now I am using Eclipse Indigo Service Release 2 (20120216-1857) on RedHat5.9
I am able to connect to remote HW and debug it with GDB7.6. Everything is working except Breakpoints created by Eclipse. If I want to create breakpoint I have to do this via console.
I am using mode "C/C++ Attach to Application".

Does anybody have any idea where is the problem and how to fix it?

Thanks
Radek
Re: Breakpoints not working when using gdb [message #1064822 is a reply to message #1064155] Fri, 21 June 2013 08:44 Go to previous message
Marcel Bruch is currently offline Marcel BruchFriend
Messages: 230
Registered: July 2009
Senior Member
Sorry, this forum is about the Eclipse Code Recommenders Project and not about general issues with Eclipse. You should check out the Eclipse platform forums instead.

Best, Marcel


tw: @MarcelBruch
tw: @Recommenders
Previous Topic:Personal Code Completion Activity Reports
Next Topic:[feedback wanted] New ways to indicate proposal relevance
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Dec 23 02:17:22 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.13089 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software