Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Rich Client Platform (RCP) » [Solved] - Problem with toolbar of part - Eclipse 4.2.2(Can't get the toolbar of part shown)
[Solved] - Problem with toolbar of part - Eclipse 4.2.2 [message #1061557] Sun, 02 June 2013 20:26 Go to next message
Mike Schnaufer is currently offline Mike SchnauferFriend
Messages: 2
Registered: June 2013
Junior Member
I want to add a toolbar with a few Commands to a part.
But the toolbar or the commands are not rendered.

What i have tried so far:
I used the model editor to define a part in my perspective, with a toolbar. To this toolbar i added three commands (as Handled Tool items). When i now start my application, the part is rendered but not the toolbar or there items. Why not?

I tried to moved my tool items to the main application toolbar and there the tool items are rendered without problems.

Can anybody please help to get it working inside a toolbar of the part.

[Updated on: Sun, 16 June 2013 13:21]

Report message to a moderator

Re: Problem with toolbar of part - Eclipse 4.2.2 [message #1061740 is a reply to message #1061557] Mon, 03 June 2013 17:03 Go to previous messageGo to next message
Thomas Schindl is currently offline Thomas SchindlFriend
Messages: 5487
Registered: July 2009
Senior Member
Can you provide a sample to reproduce? If yes file a bugzilla so that we
can take a look.

Tom

On 03.06.13 03:29, Mike Schnaufer wrote:
> I want to add a toolbar with a few Commands to a part. But the toolbar
> or the commands are not rendered.
> What i have tried so far:
> I used the model editor to define a part in my perspective, with a
> toolbar. To this toolbar i added three commands (as Handled Tool items).
> When i now start my application, the part is rendered but not the
> toolbar or there items. Why not?
> I tried to moved my tool items to the main application toolbar and there
> the tool items are rendered without problems.
> Can anybody please help to get it working inside a toolbar of the part.
Re: Problem with toolbar of part - Eclipse 4.2.2 [message #1062009 is a reply to message #1061740] Wed, 05 June 2013 12:05 Go to previous messageGo to next message
sumit singh is currently offline sumit singhFriend
Messages: 139
Registered: October 2012
Location: Bangalore
Senior Member

Can you put some your code, or snapshot..?
Re: Problem with toolbar of part - Eclipse 4.2.2 [message #1063945 is a reply to message #1062009] Sun, 16 June 2013 13:23 Go to previous messageGo to next message
Mike Schnaufer is currently offline Mike SchnauferFriend
Messages: 2
Registered: June 2013
Junior Member
Hi, thanks for all replies.
I solved the Problem.
Re: Problem with toolbar of part - Eclipse 4.2.2 [message #1371855 is a reply to message #1063945] Wed, 21 May 2014 15:16 Go to previous message
Thorsten Hilker is currently offline Thorsten HilkerFriend
Messages: 31
Registered: March 2014
Member
Hi!

Same prob here. (Rap 2.3)
How did you solve it?

Greetings,

Thorsten
Previous Topic:pulldown toolbar of view over the border
Next Topic:Bad classpath in exported build.xml for dependent plugin?
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Dec 21 16:44:26 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02392 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software