Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Jubula » import gives strange error
import gives strange error [message #1058827] Wed, 15 May 2013 09:59 Go to next message
Tom Brus is currently offline Tom BrusFriend
Messages: 25
Registered: February 2011
Junior Member
Hi,

I am using GUIdancer Version: 7.0.0.201303141638.

I migrated a test from V5 to V7.
Then I did an export.
When I import that xml again I get the following error:
The following Parameters could not be processed. Please correct the listed parameters before working any further on the project:
Are you sure you want to delete.*from the repository?.*

The full log is:
Connection to Database successful.
Importing projects...
	Reading projects...
	Reading project file /Users/tom/Test_1.0.xml.
Project "Test" in version 1.0 requires the following project(s):
- project "unbound_modules_swt" in version 7.0
- project "unbound_modules_concrete" in version 7.0
- project "unbound_modules_rcp" in version 7.0
The following Parameters could not be processed. Please correct the listed parameters before working any further on the project:
Are you sure you want to delete.*from the repository?.*

	Finished reading projects.
	Importing Test_1.0...
	Finished importing Test_1.0.
Finished importing projects.

I have no clue what is wrong or what I should do. Any hints?
The test seems to be imported ok though... (there are a few warnings and infos but nothing worth mentioning)

Thanks,
Tom
Re: import gives strange error [message #1059178 is a reply to message #1058827] Fri, 17 May 2013 06:54 Go to previous messageGo to next message
Alexandra Schladebeck is currently offline Alexandra SchladebeckFriend
Messages: 1193
Registered: July 2009
Senior Member
Hi,

The hint is in the release notes on page 15 Wink

We introduced functions in version 6.0.x of GUIdancer / Juno for Jubula.

HTH,
Alex
Re: import gives strange error [message #1059180 is a reply to message #1059178] Fri, 17 May 2013 07:07 Go to previous message
Tom Brus is currently offline Tom BrusFriend
Messages: 25
Registered: February 2011
Junior Member
Ah, now I understand Embarrassed : the "Are you sure..." bit IS the argument in our project.
I did not write the test myself so I thought it was another cryptic message from GuiDancer.

Thanks for the pointer Alex!

-Tom
Previous Topic:aut hungs when start it
Next Topic:Object Mapping Mode always disabled
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Dec 19 12:59:09 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01715 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software