Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » Ecore Tools » [TEXO] texo skips to generate EOperations from ecore
[TEXO] texo skips to generate EOperations from ecore [message #1054755] Wed, 08 May 2013 05:36 Go to next message
Ludwig Moser is currently offline Ludwig Moser
Messages: 328
Registered: July 2009
Senior Member
Hello!

i noticed, that texo skips all my EOperations defined in my ecore.
though they get generated when i use EMF .genmodel texo does not generate them.

is this on purpose?
i'd need them as its nasty to generate files and add code by hand later (as they are already defined in core...)

thanks in advance
lumo

PS: this is a bug report / feature request to generate the EOperations too - THANKS
Re: [TEXO] texo skips to generate EOperations from ecore [message #1058605 is a reply to message #1054755] Tue, 14 May 2013 10:25 Go to previous messageGo to next message
Martin Taal is currently offline Martin Taal
Messages: 5329
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Ludwig,
Not sure why but this post never made it to the newsgroup. Indeed Texo does not generate eoperations...
There is already a feature request from last year for it:
https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=390404

But it is some work and to be honest, it does not have the highest priority at the moment...

gr. Martin
Re: [TEXO] texo skips to generate EOperations from ecore [message #1058863 is a reply to message #1058605] Wed, 15 May 2013 09:01 Go to previous message
Martin Taal is currently offline Martin Taal
Messages: 5329
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Ludwig,
I see now why I did not notice your message. I am not watching this forum. Texo posts are best done on this forum:
http://www.eclipse.org/forums/index.php/f/19/

gr. Martin
Previous Topic:Diff 2 EObjects of the same ecore model
Next Topic:[TEXO] getting started with texo.web.example
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Aug 21 12:08:25 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01566 seconds