Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » problem with starting eclipse
problem with starting eclipse [message #1039990] Fri, 12 April 2013 18:45 Go to next message
timothy van litsenborg is currently offline timothy van litsenborg
Messages: 1
Registered: April 2013
Junior Member
hello,
today i tried to instal eclipse.
i got java 64bit installed + eclipse

i changed the ini file:
placed
-vm
C:\Program Files (x86)\Java\jdk1.6.0_43\javaw.exe
where it has to be

but when i try to run eclipse it says error 13


what do i have to do now?

(look attachment for picture of error)

index.php/fa/14363/0/
  • Attachment: img.png
    (Size: 51.01KB, Downloaded 106 times)
Re: problem with starting eclipse [message #1040676 is a reply to message #1039990] Sat, 13 April 2013 20:50 Go to previous message
David Wegener is currently offline David Wegener
Messages: 1336
Registered: July 2009
Senior Member
On 04/13/2013 09:50 AM, timothy van litsenborg wrote:
> hello,
> today i tried to instal eclipse.
> i got java 64bit installed + eclipse
>
> i changed the ini file:
> placed
> -vm
> C:\Program Files (x86)\Java\jdk1.6.0_43\javaw.exe
> where it has to be
>
> but when i try to run eclipse it says error 13
>
>
> what do i have to do now?
>
> (look attachment for picture of error)
>
>
You didn't install a 64 bit Java. Only 32 bit java gets installed in
Program Files (x86). 64 bit would be installed in Program Files.

Oracle seems to make it difficult to actually download a 64 bit Java.
Previous Topic:JavaDoc and Eclipse
Next Topic:Russian Letters Are Not Being Recongnized
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Jul 30 09:13:25 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.08851 seconds