Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » EclipseLink » No data persisted to database with new JPA-RS libs
icon5.gif  No data persisted to database with new JPA-RS libs [message #1036313] Mon, 08 April 2013 08:14 Go to next message
Daniel Szalay is currently offline Daniel SzalayFriend
Messages: 15
Registered: February 2013
Junior Member
I know this post will be extremely vague, but at the moment I am really lost with this. If I update the eclipselink, persistence, and jpa-rs libs to any version after the 2.5.0 03/24 nightly, it results in no data persisted to the database. More precisely, I receive a success status code for POST operations, but there is no data in the database, even with the simpliest objects. What could be wrong?

[Updated on: Mon, 08 April 2013 09:44]

Report message to a moderator

Re: No data persisted to database with new JPA-RS libs [message #1048506 is a reply to message #1036313] Wed, 24 April 2013 15:07 Go to previous messageGo to next message
Gul Onural is currently offline Gul OnuralFriend
Messages: 12
Registered: February 2013
Junior Member
What application server are you using, what version ? Have you replaced the jar files listed http://wiki.eclipse.org/EclipseLink/Examples/JPARS/Simple under Installation and Configuration section with nightly jar files ?

Also please try with more recent nightly eclipselink loads.



[Updated on: Wed, 24 April 2013 15:31]

Report message to a moderator

Re: No data persisted to database with new JPA-RS libs [message #1049374 is a reply to message #1036313] Thu, 25 April 2013 19:21 Go to previous message
Gul Onural is currently offline Gul OnuralFriend
Messages: 12
Registered: February 2013
Junior Member
This issue has been fixed in April 17, please use one of the loads after April 17th.

Daniel Szalay wrote on Mon, 08 April 2013 04:14
I know this post will be extremely vague, but at the moment I am really lost with this. If I update the eclipselink, persistence, and jpa-rs libs to any version after the 2.5.0 03/24 nightly, it results in no data persisted to the database. More precisely, I receive a success status code for POST operations, but there is no data in the database, even with the simpliest objects. What could be wrong?

[Updated on: Thu, 25 April 2013 19:24]

Report message to a moderator

Previous Topic:problem with entityManager.createQuery(CriteriaQuery q)
Next Topic:JPA/Dynamic OneToOne attribute in inherited table
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Nov 26 20:36:17 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.03053 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software