Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Remote Application Platform (RAP) » Deployment Problems
Deployment Problems [message #1031192] Mon, 01 April 2013 06:31 Go to next message
Klaus Ummenhofer is currently offline Klaus Ummenhofer
Messages: 3
Registered: April 2013
Junior Member
Hi All,
I'm new to Java and RAP but have some experiences in C, C++ and C#.
I want to create a UI build up on RAP but run into some problems:

My environment:
Latest Eclipse Juno
RAP 2.0 Tools
War Product Tooling

When I create a Plug-In Project based on the "Hello Word" template I can run it inside eclipse and my browser can connect, too. Great so far.

But I have problems to deploy the application by using War Product Tooling. The export fails because of missing bundle org.eclipse.equinox.servletbridge.extensionbundle.

I already re-installed my environment also trying to use Eclipse Kepler but haven't success yet.

Being a newbie I checked the FAQ and Google but the only information I found was that I should ensure that the reference is resolved. And now my question how can I resolve this?

Thanks

Klaus
Re: Deployment Problems [message #1031995 is a reply to message #1031192] Tue, 02 April 2013 08:58 Go to previous message
Ivan Furnadjiev is currently offline Ivan Furnadjiev
Messages: 1782
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Klaus,
this topic is under discussion in another thread as well:
http://www.eclipse.org/forums/index.php/t/464237/
In short - Libra WAR Product tooling needs an update
(https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=398780) in order to work
with latest version of RAP.
Best,
Ivan

On 4/2/2013 3:47 PM, Klaus Ummenhofer wrote:
> Hi All,
> I'm new to Java and RAP but have some experiences in C, C++ and C#.
> I want to create a UI build up on RAP but run into some problems:
>
> My environment:
> Latest Eclipse Juno
> RAP 2.0 Tools
> War Product Tooling
>
> When I create a Plug-In Project based on the "Hello Word" template I
> can run it inside eclipse and my browser can connect, too. Great so far.
>
> But I have problems to deploy the application by using War Product
> Tooling. The export fails because of missing bundle
> org.eclipse.equinox.servletbridge.extensionbundle.
>
> I already re-installed my environment also trying to use Eclipse
> Kepler but haven't success yet.
>
> Being a newbie I checked the FAQ and Google but the only information I
> found was that I should ensure that the reference is resolved. And now
> my question how can I resolve this?
>
> Thanks
>
> Klaus
>

--
Ivan Furnadjiev

Twitter: @EclipseRAP
Blog: http://eclipsesource.com/blogs/

Professional services for RAP and RCP?
http://eclipsesource.com/services/rap/
Previous Topic:FocusListener doesnt't work in Opera and Chrome (RAP 2.0)
Next Topic:Difficulty Deploying RAP 2.0 (1.5 seems to be fine) Application using Tycho
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Jul 30 15:21:12 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01893 seconds