Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Language IDEs » PHP Development Tools (PDT) » Run web app on default browser doesn't work
Run web app on default browser doesn't work [message #1030877] Sun, 31 March 2013 22:49 Go to next message
Massimo Sandolo is currently offline Massimo SandoloFriend
Messages: 1
Registered: March 2013
Junior Member
Hi,
I've just installed pdt on my eclipse juno (4.2.0) on osx (10.6.Cool.
On Eclipse configuration, on General->WebBrowser is set to "Default system web browser".
When I try to run as php web application, eclipse opens page on Firefox browser.
But my default browser is Chrome (ver 24.0.1312.56).
If I try to add Chrome as new browser to this configuration but it doesn't work.
Using "Search" function, the result is "no web browsers were found", so also Firefox and Safari are not recognized by this function.

I don't understand why. Please may you help me?

Many thanks.
Re: Run web app on default browser doesn't work [message #1032424 is a reply to message #1030877] Wed, 03 April 2013 01:33 Go to previous message
Toshihiro Izumi is currently offline Toshihiro IzumiFriend
Messages: 356
Registered: July 2009
Location: Japan
Senior Member
FYI,
osx - How can I set Chrome as default external browser in Eclipse for Mac? - Stack Overflow
Try asking at Newcomers forum if unsolvable, browser support is a feature of Eclipse Platform.
Previous Topic:Install of PDT fails
Next Topic:Provisioning exception
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Nov 28 18:36:43 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01648 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software