Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » Installing SVN(HTTP Response Code (-1))
Installing SVN [message #1020722] Mon, 18 March 2013 20:03 Go to next message
Leo DonahueFriend
Messages: 5
Registered: March 2013
Junior Member
Using eclipse-jee-juno-SR2-win32.zip on Windows 7, java 1.6.0_35

I am not able to connect to an update site.

If I goto Help, Install New Software, in the dropdown called "work with" I choose:
The Eclipse Project Updates - http://download.eclipse.org/eclipse/updates/4.2

I get errors indicating that multiple problems have occurred. The message is:

HTTP Server Unknown HTTP Response Code (-1):http://download.eclipse.org/eclipse/updates/4.2/compositeContent.xml
HTTP Server Unknown HTTP Response Code (-1):http://download.eclipse.org/eclipse/updates/4.2/compositeContent.xml
General connection error with response code=-1

We connect to the Internet through a proxy, and I checked Window/Preferences/General/Network Connections and the proxy host and port numbers are correct for HTTP and the other schemas.

How can I tell if this connection error is at my end?
Re: Installing SVN [message #1020753 is a reply to message #1020722] Mon, 18 March 2013 21:29 Go to previous messageGo to next message
Leo DonahueFriend
Messages: 5
Registered: March 2013
Junior Member
I appreciate anyone looking into this, but it's working now.

I deleted my extracted juno directory and re-extracted it from the zip, with a different zip utility. The update site worked this time when attempting to install the SVN Team plugin.
Re: Installing SVN [message #1757961 is a reply to message #1020753] Wed, 22 March 2017 10:35 Go to previous message
Quentin Siewe Tchuente is currently offline Quentin Siewe TchuenteFriend
Messages: 1
Registered: March 2017
Junior Member
Hello,

i have the same Problem but i cannot understand how you managed it. Can you please exactly explain or write it step to step?

Thanks Sad
Previous Topic:Running Web App in Juno JEE
Next Topic:An internal error occurred during: "Export Product".
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Sep 23 09:31:34 GMT 2017

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02517 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software