Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Language IDEs » C / C++ IDE (CDT) » Juno SR2 memory leak(memory leak)
Juno SR2 memory leak [message #1019077] Thu, 14 March 2013 21:48 Go to next message
Chris Lenfest is currently offline Chris Lenfest
Messages: 2
Registered: March 2013
Junior Member
Am I the only one for whom SR2 is entirely unusable? It seems like the indexer has a memory leak. It will just continue to grow until it hits the memory limit (currently at 3GB). Surely I'm not the only one to encounter this, but I haven't been able to find anyone else who's reported it.
Re: Juno SR2 memory leak [message #1019115 is a reply to message #1019077] Fri, 15 March 2013 00:09 Go to previous messageGo to next message
Chris Lenfest is currently offline Chris Lenfest
Messages: 2
Registered: March 2013
Junior Member
I should mention this occurs whether I upgrade my previous eclipse installation or install fresh and load my workspace. No additional plugins in the latter environment.
Re: Juno SR2 memory leak [message #1043779 is a reply to message #1019077] Thu, 18 April 2013 01:42 Go to previous messageGo to next message
Marcin Sanecki is currently offline Marcin Sanecki
Messages: 7
Registered: October 2011
Location: Poland / Germany
Junior Member
I have also memory problems with my new fresh juno sr2, seems to be memory leak.
I use juno sr2 64bit under Windows 7, 64 with 4GB Ram. I have aditionaly installed the following plugins:


  • checkystyle plug-in
  • color theme
  • Hibernate tools
  • Spring AJTD Integration
  • Spring AOP Extension
  • Spring Autowire Extension
  • Spring Batch Extension
  • Sprinng Core


After ecplise is started memory usage is at about 600-700Mb level. Than eclipse starts to consume rest of memory till 1200Mb...

@Chris how do you get that this is the indexer problem?
Re: Juno SR2 memory leak [message #1048882 is a reply to message #1019115] Thu, 25 April 2013 00:14 Go to previous message
Yevgeny Shifrin is currently offline Yevgeny Shifrin
Messages: 202
Registered: July 2009
Senior Member
Hi,

Could you please open a bug with all relevant information, so this issue could be solved?

https://bugs.eclipse.org/bugs/enter_bug.cgi

Thanks,
Yevgeny
Previous Topic:Using not supported Compiler
Next Topic:Eclipse plugin for plotting serial data over windows
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Aug 20 06:49:46 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.03702 seconds