Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Jubula » Swt : Java 1.5 + not found Problem
Swt : Java 1.5 + not found Problem [message #1016403] Wed, 06 March 2013 11:20 Go to next message
Sagar Shroff is currently offline Sagar ShroffFriend
Messages: 2
Registered: March 2013
Junior Member
Hello I am facing an issue with Jubla when my toolkit is an Swt , it gives me an Error saying Java 1.5.0+ not been found on your Computer . When i am keeping it as Swing it successfully opens it . So why is it not working when i am selecting toolkit as SWT i am having jre in jubula home dir.
I also tried the configuring AUT in advance mode where i can myself specify the path to JRE but it still gives me the same issue
It will be very kind of you if you can help me on this issue

Regards,
Sagar.
Re: Swt : Java 1.5 + not found Problem [message #1016907 is a reply to message #1016403] Fri, 08 March 2013 07:59 Go to previous message
Alexandra Schladebeck is currently offline Alexandra SchladebeckFriend
Messages: 1169
Registered: July 2009
Senior Member
I've not seen this one before! Can you post your AUT configurations and the error message you're getting?
Previous Topic:How to delete the test cases which moved to external project
Next Topic:Restart Application slower
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Nov 28 17:11:50 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01503 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software