Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » Weird error on Eclipse (C/C++) (newbie)
Weird error on Eclipse (C/C++) (newbie) [message #1016262] Tue, 05 March 2013 17:42 Go to next message
Pedro Ribeiro is currently offline Pedro Ribeiro
Messages: 1
Registered: March 2013
Junior Member
Hello everyone!

I have a strange occurence with Eclipse running on Ubuntu 12

I can compile a code successfully but cannot run it or debug it on Eclipse.

If I run that same program via Linux Terminal, the program runs successfully.

What can be wrong?


thanks
Re: Weird error on Eclipse (C/C++) (newbie) [message #1016572 is a reply to message #1016262] Wed, 06 March 2013 23:32 Go to previous message
Russell Bateman is currently offline Russell Bateman
Messages: 3231
Registered: July 2009
Location: Provo, Utah, USA
Senior Member

On 3/6/2013 4:09 PM, Pedro Ribeiro wrote:
> Hello everyone!
> I have a strange occurence with Eclipse running on Ubuntu 12
>
> I can compile a code successfully but cannot run it or debug it on Eclipse.
> If I run that same program via Linux Terminal, the program runs
> successfully.
>
> What can be wrong?
>
> thanks

The sticky posts at the top of this forum direct you to the Eclipse CDT
forum for C/C++ questions.
Previous Topic:Regarding birt-viewer performance
Next Topic:Not Starting
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Oct 30 16:46:45 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02925 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software