Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » Graphiti » Register EPackage before loading the diagram
Register EPackage before loading the diagram [message #1011984] Wed, 20 February 2013 11:21 Go to next message
sakop qq is currently offline sakop qq
Messages: 29
Registered: January 2013
Junior Member
Hi,

I am building a graphiti project using emf.
When adding a Pictogram, I linked it with an emf object,everything went smoothly.

However,when loading the diagram,since the emf package is not registered using sth like "SomePackage.eInstance". The EObject returned by resource.eContents() were EDynamicObject. Can I put "SomePackage eInstance" somewhere so that resource.eContents() return the real emf objects rather than the dynamic ones?

Thanks.
Re: Register EPackage before loading the diagram [message #1011992 is a reply to message #1011984] Wed, 20 February 2013 11:34 Go to previous messageGo to next message
Ed Merks is currently offline Ed Merks
Messages: 25950
Registered: July 2009
Senior Member
There should be a registration of your model in the plugin.xml where
it's generated.

On 20/02/2013 5:21 PM, sakop qq wrote:
> Hi,
>
> I am building a graphiti project using emf.
> When adding a Pictogram, I linked it with an emf object,everything
> went smoothly.
>
> However,when loading the diagram,since the emf package is not
> registered using sth like "SomePackage.eInstance". The EObject
> returned by resource.eContents() were EDynamicObject. Can I put
> "SomePackage eInstance" somewhere so that resource.eContents() return
> the real emf objects rather than the dynamic ones?
>
> Thanks.
Re: Register EPackage before loading the diagram [message #1012265 is a reply to message #1011992] Thu, 21 February 2013 03:29 Go to previous message
sakop qq is currently offline sakop qq
Messages: 29
Registered: January 2013
Junior Member
I added my emf model's project into the dependency list of the graphiti project, it worked, thanks
Previous Topic:Linking with my own ecore model
Next Topic:OPTION_SCHEMA_LOCATION has no effect
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Aug 01 20:26:47 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.04823 seconds