Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Rich Client Platform (RCP) » Why I export the product , but the exe can not run?
Why I export the product , but the exe can not run? [message #1011791] Wed, 20 February 2013 09:10 Go to next message
xu yang is currently offline xu yangFriend
Messages: 1
Registered: February 2013
Junior Member
I want to export my RCP project. The product can been launched and I can sucessfully export the RCP project. But when I run the exe program, it occurs the errors. I have seen the log file. It as follow:
!SESSION 2013-02-19 23:32:33.303 -----------------------------------------------
java.vendor=Sun Microsystems Inc.
BootLoader constants: OS=linux, ARCH=x86_64, WS=gtk, NL=en_US
Command-line arguments: -os linux -ws gtk -arch x86_64 -consoleLog

!ENTRY org.eclipse.osgi 2 0 2013-02-19 23:32:34.173
!MESSAGE One or more bundles are not resolved because the following root constraints are not resolved:
!SUBENTRY 1 org.eclipse.osgi 2 0 2013-02-19 23:32:34.174
!MESSAGE Bundle initial@reference:file:plugins/com.astrium.geo.sf.ui_1.0.0.201302192325.jar/ was not resolved.
!SUBENTRY 2 com.astrium.geo.sf.ui 2 0 2013-02-19 23:32:34.174
!MESSAGE Missing required bundle

!ENTRY org.eclipse.osgi 2 0 2013-02-19 23:32:34.190
!MESSAGE The following is a complete list of bundles which are not resolved, see the prior log entry for the root cause if it exists:
!SUBENTRY 1 org.eclipse.osgi 2 0 2013-02-19 23:32:34.191
!MESSAGE Bundle com.astrium.geo.sf.ui_1.0.0.201302192325 was not resolved.
!SUBENTRY 2 com.astrium.geo.sf.ui 2 0 2013-02-19 23:32:34.191
!MESSAGE Missing required bundle
!SUBENTRY 1 org.eclipse.osgi 2 0 2013-02-19 23:32:34.191
!MESSAGE Bundle com.astrium.geo.sf.ui.streetFactory_1.0.0 [2] was not resolved.
!SUBENTRY 2 com.astrium.geo.sf.ui.streetFactory 2 0 2013-02-19 23:32:34.192
!MESSAGE Missing host com.astrium.geo.sf.ui_[1.0.0,1.1.0).

!ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2013-02-19 23:32:34.192
!MESSAGE Application error
java.lang.RuntimeException: Application "com.astrium.geo.sf.ui" could not be found in the registry. The applications available are: org.eclipse.ant.core.antRunner,,,,, org.eclipse.nebula.examples.application.
at org.eclipse.core.runtime.internal.adaptor.EclipseAppLauncher.runApplication(
at org.eclipse.core.runtime.internal.adaptor.EclipseAppLauncher.start(
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(
at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(
at java.lang.reflect.Method.invoke(
at org.eclipse.equinox.launcher.Main.invokeFramework(
at org.eclipse.equinox.launcher.Main.basicRun(
at org.eclipse.equinox.launcher.Main.main(

I don't kown why. The product can run. Why when I export the program, the error occurs?
Please give me some help. Thank you very much
Re: Why I export the product , but the exe can not run? [message #1013018 is a reply to message #1011791] Fri, 22 February 2013 16:07 Go to previous message
Rafael Fogel is currently offline Rafael FogelFriend
Messages: 21
Registered: January 2013
Junior Member
Are you trying to run an exe file on linux?
Previous Topic:Problems building a product
Next Topic:Exiting Eclipse view elements not getting identified
Goto Forum:

Current Time: Tue Dec 01 18:33:25 GMT 2015

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01563 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software