Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Virgo » Deployment in Eclipse results in empty MANIFEST.MF
Deployment in Eclipse results in empty MANIFEST.MF [message #1009021] Thu, 14 February 2013 10:00 Go to next message
Andi BuechlerFriend
Messages: 3
Registered: February 2012
Junior Member
Hi,

since uprading to Virgo Tooling 1.0.1.201302081934-SNAPSHOT I get empty manifests when deploying within Eclipse. The manifest files are correctly generated in the Eclipse project, but the ones copied to the stage directory just contain a header:

Manifest-Version: 1.0
Built-By: john doe
Build-Jdk: 1.6.0_39
Created-By: Maven Integration for Eclipse



Is this releated to Bug 379233?

Regards,
Andi




Re: Deployment in Eclipse results in empty MANIFEST.MF [message #1009902 is a reply to message #1009021] Sat, 16 February 2013 00:23 Go to previous message
Leo Dos Santos is currently offline Leo Dos SantosFriend
Messages: 26
Registered: July 2009
Junior Member
Do you have a sample that reproduces the issue? Also, what tool is generating your Manifests? The "Created-By: Maven Integration for Eclipse" suggests to me that you're using some sort of Maven Bundlor integration instead of the Virgo IDE Bundlor integration maybe?
Previous Topic:Static EclipseLink weaving causing endless bundle refresh
Next Topic:Virgo Survey (2013) Results
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Dec 18 05:43:22 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02046 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software