Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Eclipse 4 » Model Menu replaced by 3.x contributed menu
Model Menu replaced by 3.x contributed menu [message #1004286] Tue, 22 January 2013 23:17 Go to next message
Rui Domingues is currently offline Rui DominguesFriend
Messages: 194
Registered: October 2010
Senior Member
I don't know if my issue is related to the thread http://www.eclipse.org/forums/index.php/t/446433/ but i post it here.

I have an hybrid application. I use e4 views, some 3.x views, and graphiti editors.
When my application starts up, the menus I defined in .e4xmi appear, when i open a graphiti editor, that menu is supressed, and appears the menus of Graphiti (View.. etc).

Is there a way to keep both, the defined in the model, and the one contributed by graphiti, or other editor/ 3.x based.

Thanks in advance.
Rui Domingues
Re: Model Menu replaced by 3.x contributed menu [message #1004815 is a reply to message #1004286] Wed, 23 January 2013 23:09 Go to previous message
Rui Domingues is currently offline Rui DominguesFriend
Messages: 194
Registered: October 2010
Senior Member
I can see it's related to the same bug.

That setMainMenu(null). Any workaround for this?

Maybe extract the part of the menu from app model, and setting menu on startup, everytime . ugly. but maybe it works.
Previous Topic:Contibutions(Extension) to MarkersView in eclipse 4
Next Topic:Where to find the IServiceConstants?
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Dec 23 00:47:26 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01502 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software