Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Remote Application Platform (RAP) » [CLOSED] UI elements hidden by "display: none" on its html divs, but should not
[CLOSED] UI elements hidden by "display: none" on its html divs, but should not [message #1002321] Fri, 18 January 2013 11:56 Go to next message
Ingo Meyer is currently offline Ingo Meyer
Messages: 127
Registered: July 2009
Senior Member
Hi,

I have created a wizard page with a composite (grid layout columns 2) and a label and text input.
RAP is generating the HTML code with the "display: none" tag on the composite, so the wizard page is blank.
I have absolutly no idea why that happens Shocked
Under what circumstances are RAP doing a "display: none"?

I'm absolutetly despaired and have no clue Sad

Anyone any idea?


Thanks a lot
~Ingo

[Updated on: Fri, 18 January 2013 12:08]

Report message to a moderator

[CLOSED] Re: UI elements hidden by "display: none" on its html divs, but should not [message #1002325 is a reply to message #1002321] Fri, 18 January 2013 12:06 Go to previous message
Ingo Meyer is currently offline Ingo Meyer
Messages: 127
Registered: July 2009
Senior Member
Damn, forget about it...

It was a copy and paste error as the composite has a stack layout and I never set the top-control Embarrassed
Previous Topic:[ANN] RAP 2.0 RC1 published
Next Topic:RAP 2.0 War deployment issue
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Oct 23 16:45:45 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02466 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software