Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Test and Performance Tools Platform (TPTP) » Cant see (Run > Run As > Run-time Workbench)
Cant see (Run > Run As > Run-time Workbench) [message #13514] Tue, 05 April 2005 02:05 Go to next message
Eclipse User
Originally posted by: prasen.bea.com

Trying to Run "Log Parser Sample". I followed the readme.html till I
get to the stage where it asks me to create a run-time instance of the
Workbench (Run > Run As > Run-time Workbench).

I cant see any "Run-time Workbench" under Run-> Run As.

What am I doing wrong here ?

thanks,
prasen
Re: Cant see (Run > Run As > Run-time Workbench) [message #13566 is a reply to message #13514] Tue, 05 April 2005 09:01 Go to previous messageGo to next message
Paul Slauenwhite is currently offline Paul Slauenwhite
Messages: 970
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Prasen,
In Eclipse v3.1 (Eclipse base for TPTP v4.0), "Run-time Workbench" has
been changed to "Eclipse Application". As such:

Run > Run As > Eclipse Application

I will open a defect to have this changed in all of the TPTP v4.0
samples.

Paul

<prasen@bea.com> wrote in message news:d2ta0j$qit$1@news.eclipse.org...
> Trying to Run "Log Parser Sample". I followed the readme.html till I
> get to the stage where it asks me to create a run-time instance of the
> Workbench (Run > Run As > Run-time Workbench).
>
> I cant see any "Run-time Workbench" under Run-> Run As.
>
> What am I doing wrong here ?
>
> thanks,
> prasen
Re: Cant see (Run > Run As > Run-time Workbench) [message #13587 is a reply to message #13566] Tue, 05 April 2005 10:14 Go to previous messageGo to next message
Eclipse User
Originally posted by: prasen.bea.com

I realized that later. But I dont get to see "Eclipse Application"
either for LogParserProject in 3.1. Although if I use 3.0.0 then I can
see Run As > Run-time Workbench. But if I use 3.0.0 I dont get to see
"Simple Parser V1.0" in AddLogFile wizard.

And LogParserproject doesnt seem to work with 3.1 out-of-the-box. What
do I need to do to make it work in 3.1 ?

Any other combination of eclipse/haydes-tool will work oob ?

thanks,
prasen


Paul Slauenwhite wrote:

> Hi Prasen,
> In Eclipse v3.1 (Eclipse base for TPTP v4.0), "Run-time Workbench" has
> been changed to "Eclipse Application". As such:
>
> Run > Run As > Eclipse Application
>
> I will open a defect to have this changed in all of the TPTP v4.0
> samples.
>
> Paul
>
> <prasen@bea.com> wrote in message news:d2ta0j$qit$1@news.eclipse.org...
>
>>Trying to Run "Log Parser Sample". I followed the readme.html till I
>>get to the stage where it asks me to create a run-time instance of the
>>Workbench (Run > Run As > Run-time Workbench).
>>
>>I cant see any "Run-time Workbench" under Run-> Run As.
>>
>>What am I doing wrong here ?
>>
>>thanks,
>>prasen
>
>
>
Re: Cant see (Run > Run As > Run-time Workbench) [message #13608 is a reply to message #13587] Tue, 05 April 2005 10:29 Go to previous messageGo to next message
Eclipse User
Originally posted by: prasen.bea.com

OK. I deleted one of the plugin-import and it seem to worked
<requires>
<!-- <import
plugin="org.eclipse.hyades.logging.adapter.config"/> -->
<import plugin="org.eclipse.hyades.logging.parsers"/>
</requires>

thanks,
prasen


prasen@bea.com wrote:

> I realized that later. But I dont get to see "Eclipse Application"
> either for LogParserProject in 3.1. Although if I use 3.0.0 then I can
> see Run As > Run-time Workbench. But if I use 3.0.0 I dont get to see
> "Simple Parser V1.0" in AddLogFile wizard.
>
> And LogParserproject doesnt seem to work with 3.1 out-of-the-box. What
> do I need to do to make it work in 3.1 ?
>
> Any other combination of eclipse/haydes-tool will work oob ?
>
> thanks,
> prasen
>
>
> Paul Slauenwhite wrote:
>
>> Hi Prasen,
>> In Eclipse v3.1 (Eclipse base for TPTP v4.0), "Run-time Workbench"
>> has
>> been changed to "Eclipse Application". As such:
>>
>> Run > Run As > Eclipse Application
>>
>> I will open a defect to have this changed in all of the TPTP v4.0
>> samples.
>>
>> Paul
>>
>> <prasen@bea.com> wrote in message news:d2ta0j$qit$1@news.eclipse.org...
>>
>>> Trying to Run "Log Parser Sample". I followed the readme.html till I
>>> get to the stage where it asks me to create a run-time instance of the
>>> Workbench (Run > Run As > Run-time Workbench).
>>>
>>> I cant see any "Run-time Workbench" under Run-> Run As.
>>>
>>> What am I doing wrong here ?
>>>
>>> thanks,
>>> prasen
>>
>>
>>
>>
Re: Cant see (Run > Run As > Run-time Workbench) [message #13814 is a reply to message #13608] Wed, 06 April 2005 11:17 Go to previous message
Paul Slauenwhite is currently offline Paul Slauenwhite
Messages: 970
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Prasen,
This dependency problem has been fixed in the latest TPTP v4.0. This
example is also fully functional in the latest Hyades v3.3 driver.

Paul
<prasen@bea.com> wrote in message news:d2u7j4$6s5$1@news.eclipse.org...
> OK. I deleted one of the plugin-import and it seem to worked
> <requires>
> <!-- <import
> plugin="org.eclipse.hyades.logging.adapter.config"/> -->
> <import plugin="org.eclipse.hyades.logging.parsers"/>
> </requires>
>
> thanks,
> prasen
>
>
> prasen@bea.com wrote:
>
> > I realized that later. But I dont get to see "Eclipse Application"
> > either for LogParserProject in 3.1. Although if I use 3.0.0 then I can
> > see Run As > Run-time Workbench. But if I use 3.0.0 I dont get to see
> > "Simple Parser V1.0" in AddLogFile wizard.
> >
> > And LogParserproject doesnt seem to work with 3.1 out-of-the-box. What
> > do I need to do to make it work in 3.1 ?
> >
> > Any other combination of eclipse/haydes-tool will work oob ?
> >
> > thanks,
> > prasen
> >
> >
> > Paul Slauenwhite wrote:
> >
> >> Hi Prasen,
> >> In Eclipse v3.1 (Eclipse base for TPTP v4.0), "Run-time Workbench"
> >> has
> >> been changed to "Eclipse Application". As such:
> >>
> >> Run > Run As > Eclipse Application
> >>
> >> I will open a defect to have this changed in all of the TPTP v4.0
> >> samples.
> >>
> >> Paul
> >>
> >> <prasen@bea.com> wrote in message news:d2ta0j$qit$1@news.eclipse.org...
> >>
> >>> Trying to Run "Log Parser Sample". I followed the readme.html till I
> >>> get to the stage where it asks me to create a run-time instance of the
> >>> Workbench (Run > Run As > Run-time Workbench).
> >>>
> >>> I cant see any "Run-time Workbench" under Run-> Run As.
> >>>
> >>> What am I doing wrong here ?
> >>>
> >>> thanks,
> >>> prasen
> >>
> >>
> >>
> >>
Previous Topic:Release 4i2 ?
Next Topic:Howto activate profiling during test execution
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Aug 21 20:03:04 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.04726 seconds