Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » EMF » No Model exporter found for Xcore
No Model exporter found for Xcore [message #994562] Thu, 27 December 2012 12:27 Go to next message
Ashwani Kr Sharma is currently offline Ashwani Kr Sharma
Messages: 117
Registered: July 2009
Location: Bangalore, India
Senior Member

Hi,

I tried to follow the link: http://wiki.eclipse.org/Xcore#Converting_a_GenModel_to_an_Xcore_Model
I installed xcore SDK feature.

On second step i am not able see any model exported. What features do i need to install for this ?

index.php/fa/12828/0/

Regards,
Ashwani Kr Sharma

[Updated on: Thu, 27 December 2012 12:28]

Report message to a moderator

Re: No Model exported found for Xcore [message #994764 is a reply to message #994562] Fri, 28 December 2012 02:59 Go to previous message
Ed Merks is currently offline Ed Merks
Messages: 25746
Registered: July 2009
Senior Member
It looks like you don't have things like XSD, UML2, or Xcore installed.


On 27/12/2012 6:27 PM, Ashwani Kr Sharma wrote:
> Hi,
>
> I tried to follow the link: http://wiki.eclipse.org/Xcore#Converting_a_GenModel_to_an_Xcore_Model
> I installed xcore SDK feature.
>
> On second step i am not able see any model exported. What features do i need to install for this ?
>
>
>
> Regards,
> Ashwani Kr Sharma
Previous Topic:Xcore persistence format
Next Topic:Notify changes on any models
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Apr 19 21:52:48 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01588 seconds