Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Jubula » Help:testexec run in windows ocurred(testexec run in windows2003 ocurred an error while successfully running in windowsXP)
icon9.gif  Help:testexec run in windows ocurred [message #993758] Tue, 25 December 2012 11:21 Go to next message
posia han is currently offline posia han
Messages: 43
Registered: December 2012
Member

1、testexec -autconfig clientSetup@192.168.2.92 -datadir "D:\Program Files\jubula\jubula\workspace" -dbpw passwd -dburl "jdbc:oracle:thin:@192.168.2.114:1521:jubula" -dbuser system -language zh_CN -project NetNumen -resultdir "D:\rundata" -server 192.168.2.92 -port 60000 -testsuite setupClientSuitCN -version 1.0 -data "C:\Program Files\jubula\jubula\workspace" -dbscheme jubula

2、log:2012-12-25 17:58:39.750 [main] ERROR o.e.j.c.cmd.AbstractCmdlineClient - An error ocurred: No Database Connection is available for name "Netnumen". Available names: Default Embedded (H2)
2012-12-25 17:58:39.812 [main] ERROR o.e.j.c.cmd.AbstractCmdlineClient - An error occured:
org.apache.commons.cli.ParseException:
at org.eclipse.jubula.client.cmd.AbstractCmdlineClient.parseCommandLine(AbstractCmdlineClient.java:230) ~[org.eclipse.jubula.client.cmd_1.2.1.201206131127.jar:na]
at org.eclipse.jubula.client.cmd.AbstractCmdlineClient.run(AbstractCmdlineClient.java:382) ~[org.eclipse.jubula.client.cmd_1.2.1.201206131127.jar:na]
at org.eclipse.jubula.client.cmd.AbstractLauncher.start(AbstractLauncher.java:26) [org.eclipse.jubula.client.cmd_1.2.1.201206131127.jar:na]
at org.eclipse.equinox.internal.app.EclipseAppHandle.run(EclipseAppHandle.java:196) [org.eclipse.equinox.app_1.3.100.v20110321.jar:na]
at org.eclipse.core.runtime.internal.adaptor.EclipseAppLauncher.runApplication(EclipseAppLauncher.java:110) [org.eclipse.osgi_3.7.2.v20120110-1415.jar:na]
at org.eclipse.core.runtime.internal.adaptor.EclipseAppLauncher.start(EclipseAppLauncher.java:79) [org.eclipse.osgi_3.7.2.v20120110-1415.jar:na]
at org.eclipse.core.runtime.adaptor.EclipseStarter.run(EclipseStarter.java:344) [org.eclipse.osgi_3.7.2.v20120110-1415.jar:na]
at org.eclipse.core.runtime.adaptor.EclipseStarter.run(EclipseStarter.java:179) [org.eclipse.osgi_3.7.2.v20120110-1415.jar:na]
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method) ~[na:1.6.0_18]
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source) ~[na:1.6.0_18]
at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source) ~[na:1.6.0_18]
at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source) ~[na:1.6.0_18]
at org.eclipse.equinox.launcher.Main.invokeFramework(Main.java:622) [org.eclipse.equinox.launcher_1.2.0.v20110502.jar:na]
at org.eclipse.equinox.launcher.Main.basicRun(Main.java:577) [org.eclipse.equinox.launcher_1.2.0.v20110502.jar:na]
at org.eclipse.equinox.launcher.Main.run(Main.java:1410) [org.eclipse.equinox.launcher_1.2.0.v20110502.jar:na]
at org.eclipse.equinox.launcher.Main.main(Main.java:1386) [org.eclipse.equinox.launcher_1.2.0.v20110502.jar:na]
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method) ~[na:1.6.0_18]
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source) ~[na:1.6.0_18]
at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source) ~[na:1.6.0_18]
at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source) ~[na:1.6.0_18]
at com.exe4j.runtime.LauncherEngine.launch(Unknown Source) [i4jruntime.jar:na]
at com.exe4j.runtime.WinLauncher.main(Unknown Source) [i4jruntime.jar:na]
Re: Help:testexec run in windows ocurred [message #994369 is a reply to message #993758] Thu, 27 December 2012 05:31 Go to previous messageGo to next message
posia han is currently offline posia han
Messages: 43
Registered: December 2012
Member
I reinstalled Jubula1.3.0,and the problem has been solved!
Re: Help:testexec run in windows ocurred [message #1059170 is a reply to message #994369] Fri, 17 May 2013 06:21 Go to previous messageGo to next message
posia han is currently offline posia han
Messages: 43
Registered: December 2012
Member
Hi,
This problem occured again on a different machine(the same testsuit on my own machine,It works well of testexec command).I checked the Aut configuration, the .xml file, the jubula version and the dbshceme of Jubula, all of these are correct.Could anyone can offer some good idea?

Thanks a lot,
Posia

[Updated on: Fri, 17 May 2013 06:33]

Report message to a moderator

Re: Help:testexec run in windows ocurred [message #1059174 is a reply to message #1059170] Fri, 17 May 2013 06:35 Go to previous messageGo to next message
Alexandra Schladebeck is currently offline Alexandra Schladebeck
Messages: 1155
Registered: July 2009
Senior Member
Hi,

The error message say that " No Database Connection is available for name "Netnumen". Available names: Default Embedded (H2)". It sounds like the workspace you're using doesn't have the database configured or the dburl you've entered is for another database name.

HTH,
Alex
Re: Help:testexec run in windows ocurred [message #1060108 is a reply to message #1059174] Thu, 23 May 2013 07:16 Go to previous message
posia han is currently offline posia han
Messages: 43
Registered: December 2012
Member
Hi Alex,
Does it matter that if I opened two ITE based on different workspaces? Testexec command don't know choose which one to test? How can I check it?

Thanks a lot,
Posia
Previous Topic:storeValue action not working
Next Topic:Drag and drop not scrolling in Jubula
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Oct 24 11:34:13 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02622 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software