Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » P2 » The copies of profile epp.package.jee are not in sync.(while trying to installa the plugin i got this error -The copies of profile epp.package.jee are not in sync.)
The copies of profile epp.package.jee are not in sync. [message #990219] Tue, 11 December 2012 08:23
sandeep gaikwad is currently offline sandeep gaikwad
Messages: 1
Registered: December 2012
Junior Member
04 Dec 2012 13:01:52,496 [INFO ] InstallPluginPackage:366 Executing command "eclipsec.exe -nosplash -application org.eclipse.equinox.p2.director -repository "file:C:\GoldenSource\Workbench_8.4.2.1IR1\workspace\ICTmp\packs\Mapping Designer" -installIU com.thegoldensource.mappingdesigner.ui.feature.group -uninstallIU com.thegoldensource.mappingdesigner.ui.feature.group"
04 Dec 2012 13:02:29,556 [INFO ] InstallPluginPackage:391 Error while installing plugin package" Full - 8.4.2.1IR6 - Mapping Designer "
04 Dec 2012 13:02:29,556 [INFO ] InstallPluginPackage:394 The copies of profile epp.package.jee are not in sync.
04 Dec 2012 13:02:29,556 [INFO ] InstallPluginPackage:394 Application failed, log file location: C:\GoldenSource\Workbench_8.4.2.1IR1\eclipse\configuration\1354606315480.log
04 Dec 2012 13:02:32,650 [ERROR] deployment:482 Error while installing plugin package" Full - 8.4.2.1IR6 - Mapping Designer "
04 Dec 2012 13:02:32,650 [INFO ] deployment:1632 Disconnecting from Installation Repository
04 Dec 2012 13:02:32,666 [INFO ] DisconnectRepository:53 ------------------- BEGIN <gs.disconnectRepository> -------------------
04 Dec 2012 13:02:32,666 [INFO ] DisconnectRepository:40 Disconnecting from Repository "Installation Repository"
04 Dec 2012 13:02:32,822 [INFO ] DisconnectRepository:74 Successfully disconnected from Repository "Installation Repository" [[Oracle 11]: jdbc:oracle:thin:@//INDEV13:1521/IN05 user=INST_REP_DO842]
04 Dec 2012 13:02:32,822 [INFO ] DisconnectRepository:61 ------------------- END <gs.disconnectRepository> ---------------------
04 Dec 2012 13:02:32,853 [ERROR] deployment:348 Error during installation - see above for further details!
com.thegoldensource.deployment.base.scenario.exception.ScenarioInstallationException: com.thegoldensource.deployment.base.scenario.exception.PluginPackageInstallationException:
The copies of profile epp.package.jee are not in sync.
Application failed, log file location: C:\GoldenSource\Workbench_8.4.2.1IR1\eclipse\configuration\1354606315480.log
at com.thegoldensource.deployment.scenario.ScenarioProcessor.handlePluginsInstallation(ScenarioProcessor.java:484)
at com.thegoldensource.deployment.scenario.ScenarioProcessor.run(ScenarioProcessor.java:300)
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAccessorImpl.java:57)
at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:43)
at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:601)
at com.thegoldensource.deployment.base.ui.actions.scenarioinstallation.RunScenarioInstallationJob.run(RunScenarioInstallationJob.java:92)
at org.eclipse.core.internal.jobs.Worker.run(Worker.java:54)
Caused by: com.thegoldensource.deployment.base.scenario.exception.PluginPackageInstallationException:
The copies of profile epp.package.jee are not in sync.
Application failed, log file location: C:\GoldenSource\Workbench_8.4.2.1IR1\eclipse\configuration\1354606315480.log
at com.thegoldensource.deployment.commandline.InstallPluginPackage.performInstall(InstallPluginPackage.java:398)
at com.thegoldensource.deployment.commandline.InstallPluginPackage.handleExecution(InstallPluginPackage.java:298)
at com.thegoldensource.deployment.commandline.InstallPluginPackage.execute(InstallPluginPackage.java:208)
at com.thegoldensource.deployment.scenario.ScenarioProcessor.startPluginInstallationOperation(ScenarioProcessor.java:529)
at com.thegoldensource.deployment.scenario.ScenarioProcessor.handlePluginsInstallation(ScenarioProcessor.java:459)
... 7 more
Previous Topic:equinox p2 repository prefs are not installed
Next Topic:Building Update Site Problem
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Apr 16 06:58:06 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.08097 seconds