Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » Cant get AVD to work...(Please help, AVD wont work)
Cant get AVD to work... [message #987903] Wed, 28 November 2012 15:37 Go to next message
ryan lanoue is currently offline ryan lanoue
Messages: 1
Registered: November 2012
Junior Member
This is the error I got how do I fix it?


Starting emulator for AVD 'AVD_for_10_1in_WXGA_Tablet'
emulator: WARNING: Could not initialize OpenglES emulation, using software renderer.
RenderServer::create failed to listen
emulator: emulator window was out of view and was recentered
it seems too many emulator instances are running on this machine. Aborting


Re: Cant get AVD to work... [message #987907 is a reply to message #987903] Wed, 28 November 2012 15:54 Go to previous message
Russell Bateman is currently offline Russell Bateman
Messages: 3219
Registered: July 2009
Location: Provo, Utah, USA
Senior Member

On 11/28/2012 8:49 AM, ryan lanoue wrote:
> This is the error I got how do I fix it?
>
> Starting emulator for AVD 'AVD_for_10_1in_WXGA_Tablet'
> emulator: WARNING: Could not initialize OpenglES emulation, using
> software renderer.
> RenderServer::create failed to listen
> emulator: emulator window was out of view and was recentered
> it seems too many emulator instances are running on this machine. Aborting

http://www.eclipse.org/forums/index.php/t/225513/
Previous Topic:eclipse will not compile
Next Topic:Android Interaction Flow
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Oct 22 06:35:43 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.15731 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software