Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Web Tools Project (WTP) » how to fix failed to load the jni(can somewone help me fix failed to load the jni shared library)
icon4.gif  how to fix failed to load the jni [message #986385] Tue, 20 November 2012 10:05 Go to next message
luc bleumer is currently offline luc bleumerFriend
Messages: 1
Registered: November 2012
Junior Member
i tried to start eclips but than i get the error

failed to load the jni shared library''C:\program files (x86)\java\jre7\bin\client\jvm.dll''.

i have tried serveral fixes but all dint work
my eclipse.ini is like this


and than i saw some forums and fixes and i changed it to this

C:\Program Files (x86)\Java\jre7\bin\client\jvm.dll

but the C:\Program Files (x86)\Java\jre7\bin\client\jvm.dll
i have tried C:\Program Files (x86)\Java\jdk1.7.0\bin\javaw.exe
and al i have treid nothing works so please help me
(ps if you dont understand some thing i am dutch so thats why)
  • Attachment: Naamloos.png
    (Size: 153.17KB, Downloaded 269 times)
Re: how to fix failed to load the jni [message #986490 is a reply to message #986385] Tue, 20 November 2012 16:00 Go to previous message
Nitin Dahyabhai is currently offline Nitin DahyabhaiFriend
Messages: 2576
Registered: July 2009
Senior Member
You're trying to use a 64-bit Eclipse with a 32-bit JRE. They have to match.

Nitin Dahyabhai
Eclipse WTP, IBM
Previous Topic:Create Web Service - Java naming conventions
Next Topic:Update Site for org.eclipse.wst.ws_ui.feature
Goto Forum:

Current Time: Thu Nov 26 12:44:00 GMT 2015

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02050 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software