Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Rich Client Platform (RCP) » How to find out why parts of the application model are not visible ?(Is there a possibility to debug/monitor the application model at runtime?)
How to find out why parts of the application model are not visible ? [message #985233] Thu, 15 November 2012 08:57 Go to next message
fred hauschel is currently offline fred hauschelFriend
Messages: 9
Registered: July 2009
Location: germany
Junior Member
Hi all,
i'm trying to run an example out of a book. If I start the app from testing section in the product config, the base app window is shown, but I can't see the parts. I there a possibility to "debug" this stuff? No result, no error, ....

application model, product config and manifest is attached.

Thanks!
Re: How to find out why parts of the application model are not visible ? [message #985261 is a reply to message #985233] Thu, 15 November 2012 09:09 Go to previous messageGo to next message
Thomas Schindl is currently offline Thomas SchindlFriend
Messages: 5487
Registered: July 2009
Senior Member
Make sure you checked to clear the workspace in your launch
configuration, else you'll get up with a restored state.

e4 question are better asked at the e4 forum.

Tom

Am 15.11.12 09:57, schrieb hauschel Mising name:
> Hi all,
> i'm trying to run an example out of a book. If I start the app from testing section in the product config, the base app window is shown, but I can't see the parts. I there a possibility to "debug" this stuff? No result, no error, ....
>
> application model, product config and manifest is attached.
>
> Thanks!
>
Re: How to find out why parts of the application model are not visible ? [message #985271 is a reply to message #985233] Thu, 15 November 2012 09:15 Go to previous messageGo to next message
fred hauschel is currently offline fred hauschelFriend
Messages: 9
Registered: July 2009
Location: germany
Junior Member
Sometimes there are little details that make me crazy Wink

Just setting "-clearPersistedState" in the launching configuration resolved the problem. I hate caches ,-)
Re: How to find out why parts of the application model are not visible ? [message #985278 is a reply to message #985261] Thu, 15 November 2012 09:23 Go to previous messageGo to next message
fred hauschel is currently offline fred hauschelFriend
Messages: 9
Registered: July 2009
Location: germany
Junior Member
Hi Thomas,
"e4 question are better asked at the e4 forum." thanks for the hint.
So here you are only discussing eclispe 3.x RCP topics and e4 RCP topics are discussed here "Home » Eclipse Projects » Eclipse 4" ??

Fredy

Thomas Schindl wrote on Thu, 15 November 2012 10:09
Make sure you checked to clear the workspace in your launch
configuration, else you'll get up with a restored state.

e4 question are better asked at the e4 forum.

Tom

Am 15.11.12 09:57, schrieb hauschel Mising name:
> Hi all,
> i'm trying to run an example out of a book. If I start the app from testing section in the product config, the base app window is shown, but I can't see the parts. I there a possibility to "debug" this stuff? No result, no error, ....
>
> application model, product config and manifest is attached.
>
> Thanks!
>
Re: How to find out why parts of the application model are not visible ? [message #985318 is a reply to message #985278] Thu, 15 November 2012 09:55 Go to previous messageGo to next message
Thomas Schindl is currently offline Thomas SchindlFriend
Messages: 5487
Registered: July 2009
Senior Member
Yep

Tom

Am 15.11.12 10:23, schrieb fred hauschel:
> Hi Thomas,
> "e4 question are better asked at the e4 forum." thanks for the hint.
> So here you are only discussing eclispe 3.x RCP topics and e4 RCP topics
> are discussed here "Home » Eclipse Projects » Eclipse 4" ??
>
> Fredy
>
> Thomas Schindl wrote on Thu, 15 November 2012 10:09
>> Make sure you checked to clear the workspace in your launch
>> configuration, else you'll get up with a restored state.
>>
>> e4 question are better asked at the e4 forum.
>>
>> Tom
>>
>> Am 15.11.12 09:57, schrieb hauschel Mising name:
>> > Hi all,
>> > i'm trying to run an example out of a book. If I start the app from
>> testing section in the product config, the base app window is shown,
>> but I can't see the parts. I there a possibility to "debug" this
>> stuff? No result, no error, ....
>> > > application model, product config and manifest is attached.
>> > > Thanks!
>> >
>
Re: How to find out why parts of the application model are not visible ? [message #985369 is a reply to message #985318] Thu, 15 November 2012 10:44 Go to previous message
fred hauschel is currently offline fred hauschelFriend
Messages: 9
Registered: July 2009
Location: germany
Junior Member
Just one info in addition to the topic of this post:

"Model access at runtime" provided by Lars Vogel:

http://www.vogella.com/articles/EclipseRCP/article.html#modelruntime
Previous Topic:Migrating plug-ins from Eclipse 3.x to Eclipse 4
Next Topic:Input Validation Tabbed Properties View
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Dec 22 00:42:59 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01855 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software