Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Test and Performance Tools Platform (TPTP) » Cannot retrieve agents in Eclipse 3.4
Cannot retrieve agents in Eclipse 3.4 [message #139920] Wed, 04 February 2009 17:28 Go to next message
Eric Hamacher is currently offline Eric HamacherFriend
Messages: 4
Registered: July 2009
Junior Member
Eclipse 3.4
agntctrl.win_ia32-TPTP-4.5.0
cbe.win_ia32-TPTP-4.5.0
tptp.runtime-TPTP-4.5.0

I downloaded all the necessary dependencies for TPTP as described above.

While setting up a remote connection, I get "Error retrieving running
agents - see log for more details" when I get click the Agents tab. To do
this, I went to Run -> Profile configurations -> New_configuration and
configured a remote host under the Host tab. The connection test was
successful. No other Agent Controller processes are running outside of
Eclipse. I could not locate the log file the message spoke of.

Could anybody help me out?

Thanks
Eric
Re: Cannot retrieve agents in Eclipse 3.4 [message #140330 is a reply to message #139920] Thu, 12 February 2009 17:00 Go to previous message
Eugene Chan is currently offline Eugene ChanFriend
Messages: 287
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Eric,

EMF dependencies of TPTP is not listed in your list. It is needed to
complete a working TPTP dirver. Please refer to the download page for the
version of EMF.
Did you start any profiling agent as a standalone process for attach in the
Agent tab? How about profiling a simply HelloWorld as a Java Application or
External Java Application configurations? Does they work for you?
The log file of Agent Controller is listed under AC
installation/config/servicelog.log.

Eugene

"Eric Hamacher" <badgerduke@gmail.com> wrote in message
news:8573ae95b3e8f66033e869ecf466ba59$1@www.eclipse.org...
> Eclipse 3.4
> agntctrl.win_ia32-TPTP-4.5.0
> cbe.win_ia32-TPTP-4.5.0
> tptp.runtime-TPTP-4.5.0
>
> I downloaded all the necessary dependencies for TPTP as described above.
>
> While setting up a remote connection, I get "Error retrieving running
> agents - see log for more details" when I get click the Agents tab. To do
> this, I went to Run -> Profile configurations -> New_configuration and
> configured a remote host under the Host tab. The connection test was
> successful. No other Agent Controller processes are running outside of
> Eclipse. I could not locate the log file the message spoke of.
>
> Could anybody help me out?
>
> Thanks
> Eric
>
>
Previous Topic:No memory analysis events with TPTP and Tomcat
Next Topic:agent controller
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Dec 17 20:10:27 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.20724 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software