Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Language IDEs » C / C++ IDE (CDT) » Unable to launch debugger(Error in final launch sequence)
Unable to launch debugger [message #972698] Mon, 05 November 2012 15:56 Go to next message
Alexandru Ban is currently offline Alexandru Ban
Messages: 1
Registered: November 2012
Junior Member

Hello,


After build, i try to launch the debugger. This is what i get.

Error in final launch sequence
Failed to execute MI command:
-exec-run
Error message from debugger back end:
Error creating process G:\Eclipse Workspace\FixIt\Debug\FixIt.exe, (error 193).
Error creating process G:\Eclipse Workspace\FixIt\Debug\FixIt.exe, (error 193).



Using :

Version: Juno Service Release 1
Build id: 20121004-1855

Latest version of MinGW installed ( c and c++ compiler ).

Any help would be appreciated.
Re: Unable to launch debugger [message #973345 is a reply to message #972698] Tue, 06 November 2012 03:55 Go to previous message
Axel Mueller is currently offline Axel Mueller
Messages: 1927
Registered: July 2009
Senior Member
You should use a workspace path without spaces.

You should open a bugzilla request about this.
https://bugs.eclipse.org/bugs/enter_bug.cgi?product=CDT


Before you ask
- search this forum
- see the FAQ http://wiki.eclipse.org/CDT/User/FAQ
- google
Previous Topic:regexErrorParser for a custom compiler
Next Topic:Double project contents????
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Apr 19 13:22:07 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01504 seconds