Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Subversive » Subclipse credentials request problem(Repository connection via svn+ssh with Subclipse prompts for credentials indefinitely)
Subclipse credentials request problem [message #971206] Sun, 04 November 2012 17:44 Go to next message
Nir Lisker is currently offline Nir Lisker
Messages: 6
Registered: November 2012
Junior Member
Hello,

I'm using Subclipse to connect to an SVN repository via svn+ssh and a private key (the server has the paired public key). The interface is SVNKit (Pure Java). After I enter the svn+ssh://repository... address I am prompted for credentials. I specify the username and private key file (I did not set a passphrase so it is left blank) and confirm. The window pops up again and this goes on indefinitely. No console message is provided.

Note 1: Marking "Save information" seems to have no effect. If there is a cache I'm supposed to be deleting this could help. I already deleted the keyring file in eclipse.

Note 2: I wasn't sure if the private key should be in SSH2 or OpenSSH formats, but I tried both and there is no difference.

Specifications:
Windows 7 64 bit
eclipse 4.2.1 64 bit
Subclipse 1.8.16
Subversion client adapter 1.8.3
SVNKit client adapter 1.7.5.1

If there is any other information or log file I should provide I would be happy to do so.
Re: Subclipse credentials request problem [message #972859 is a reply to message #971206] Mon, 05 November 2012 23:39 Go to previous message
Mark Phippard is currently offline Mark Phippard
Messages: 129
Registered: July 2009
Senior Member
Subversive and Subclipse are different products. You need to send this
to users@xxxxxxxx.org or post here:

http://subclipse.tigris.org/ds/viewForumSummary.do?dsForumId=1047

That said, SVNKit is in total control of this, so you would be better
off asking at http://svnkit.com They likely have some logging or other
ideas you can try.

Mark



On 2012-11-04 17:44:25 +0000, Nir Lisker <forums-noreply@xxxxxxxx> said:

> Hello,
>
> I'm using Subclipse to connect to an SVN repository via svn+ssh and a
> private key (the server has the paired public key). The interface is
> SVNKit (Pure Java). After I enter the svn+ssh://repository... address I
> am prompted for credentials. I specify the username and private key
> file (I did not set a passphrase so it is left blank) and confirm. The
> window pops up again and this goes on indefinitely. No console message
> is provided.
>
> Note 1: Marking "Save information" seems to have no effect. If there
> is a cache I'm supposed to be deleting this could help. I already
> deleted the keyring file in eclipse.
>
> Note 2: I wasn't sure if the private key should be in SSH2 or OpenSSH
> formats, but I tried both and there is no difference.
>
> Specifications:
> Windows 7 64 bit
> eclipse 4.2.1 64 bit
> Subclipse 1.8.16
> Subversion client adapter 1.8.3
> SVNKit client adapter 1.7.5.1
>
> If there is any other information or log file I should provide I would
> be happy to do so.
Previous Topic:Missing password management options
Next Topic:Disappearing change sets
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Sep 16 07:32:16 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01877 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software