Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Archived » BPMN Modeler » Problems when connecting two elements
Problems when connecting two elements [message #12752] Wed, 17 June 2009 20:33 Go to next message
Maru Missing name is currently offline Maru Missing nameFriend
Messages: 4
Registered: July 2009
Junior Member
Hi all,

I have the same problem as RÃŽmulo Arpini.
I am still a begginner on Eclipse, ok. Then I downloaded Eclipse Version:
3.4.2. I wanted to use the BMPM modeler, so I went to software update,
typed BPMN and installed 'bpmn project feature'. So I created a project
and then a bpmn diagram. But when I try to use a flow connector between
two elements (process, gateways, and so on) the editor crashes and I get
several errors in the log. And then it stays like this:

http://img178.imageshack.us/img178/9817/bugb.jpg

Yeah, exactly like that. Every time I try the arrow stays on the top left.
I've tried everything. Downloaded again, installed every stp component,
but no success at all.

Anyone here know how to solve this? : (

Best Regards,
Ivanna
Re: Problems when connecting two elements [message #12773 is a reply to message #12752] Thu, 18 June 2009 13:25 Go to previous messageGo to next message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: atoulme.intalio.com

Ivanna,

you can install the latest modeler by adding this update site URL:
http://download.eclipse.org/stp/bpmn-modeler/1.0.2/updates

It fixes that issue in particular.

Other threads on this newsgroup deal with this issue and explain in
greater detail why you hit that issue.

Thanks,

Antoine

Ivanna wrote:
> Hi all,
>
> I have the same problem as RÃŽmulo Arpini.
> I am still a begginner on Eclipse, ok. Then I downloaded Eclipse
> Version: 3.4.2. I wanted to use the BMPM modeler, so I went to software
> update, typed BPMN and installed 'bpmn project feature'. So I created a
> project and then a bpmn diagram. But when I try to use a flow connector
> between two elements (process, gateways, and so on) the editor crashes
> and I get several errors in the log. And then it stays like this:
>
> http://img178.imageshack.us/img178/9817/bugb.jpg
>
> Yeah, exactly like that. Every time I try the arrow stays on the top
> left. I've tried everything. Downloaded again, installed every stp
> component, but no success at all.
>
> Anyone here know how to solve this? : (
>
> Best Regards,
> Ivanna
>
Re: Problems when connecting two elements [message #481542 is a reply to message #12773] Fri, 21 August 2009 13:21 Go to previous messageGo to next message
Verena is currently offline VerenaFriend
Messages: 17
Registered: July 2009
Junior Member
Hi Antoine,

I also need a working copy of the bpmn-modeler. But I need an official
release build. Can we expect a new version soon? When?
And what about the 2.0 release? When will this on be official? The stable
build of the 2.0 is also not reachable at the moment.

Thanks,

--Verena
Re: Problems when connecting two elements [message #495797 is a reply to message #481542] Fri, 06 November 2009 08:25 Go to previous messageGo to next message
No real name is currently offline No real nameFriend
Messages: 3
Registered: September 2009
Junior Member
Hi,

I have exactly the same problem. I download that file and the problem persists Sad
Anybody can help me?

Thanks a lot
Re: Problems when connecting two elements [message #499290 is a reply to message #481542] Fri, 20 November 2009 16:55 Go to previous message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: atoulme.intalio.com

Verena, that's an official build.

And there is no 2.0 build in the pipe as of now.

Verena wrote:
> Hi Antoine,
>
> I also need a working copy of the bpmn-modeler. But I need an official
> release build. Can we expect a new version soon? When? And what about
> the 2.0 release? When will this on be official? The stable build of the
> 2.0 is also not reachable at the moment.
>
> Thanks,
>
> --Verena
>
Previous Topic:can Task attach the intermediary events
Next Topic:Adding and editing annotations dynamically
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Dec 21 02:40:51 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01851 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software