Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Test and Performance Tools Platform (TPTP) » How to run AGR-Tests in standard-mode
How to run AGR-Tests in standard-mode [message #137513] Sat, 25 October 2008 12:25 Go to next message
yoe is currently offline yoe
Messages: 3
Registered: July 2009
Junior Member
I started testing the AGR, to check if it's good enough for my needs. It
looks quite o.k. to me, but I encountered difficulties while trying to run
a specified test in standard mode.

When running my test in quick-mode, everything is working well... i'm
selecting a xml-file from the package-explorer and doing some stuff using
an SWT-GUI... but when i am executiong my run configurations (designed
like showen in the tutorial), my projects doesn't appear in the
package-explorer of the 2nd eclipse-instance, leading to a test-failure at
"item-expand" (because there is no item, that could be expanded)...

what am i doing wrong?!

i have to say, that i havent realy got, what the context is about (and
left the "Use current workbench as context" checkbox checked)... is this
the key?!

btw.: i was not able to find a manual or a documentation for AGR, just the
short tutorial (An Introduction to Using TPTPs AGR)... is there something
that explains a littler more than the tutorial?!

thanks in advance,
yoe
Re: How to run AGR-Tests in standard-mode [message #137536 is a reply to message #137513] Sun, 26 October 2008 16:06 Go to previous messageGo to next message
yoe is currently offline yoe
Messages: 3
Registered: July 2009
Junior Member
O.k. - solved it today! Of course, it was quite simple! I just did not
recognize, that there is a different workspace, the 2nd instance is
working with. So there are 2 ways of solving my problem.

1st... i can create testcases creating the project that should be tested,
and let them work befor the "real" testcases are working;
2nd... i can uncheck the checkbox "Clear workspace data before launch",
and create the project in the auto-gui-workspace!

so - i have to appologize for the stupid question and am now happy,
because everything is working fine!

regards,
yoe
Re: How to run AGR-Tests in standard-mode [message #137557 is a reply to message #137536] Mon, 27 October 2008 04:30 Go to previous messageGo to next message
Asha is currently offline Asha
Messages: 28
Registered: July 2009
Junior Member
yoe wrote:

> O.k. - solved it today! Of course, it was quite simple! I just did not
> recognize, that there is a different workspace, the 2nd instance is
> working with. So there are 2 ways of solving my problem.

> 1st... i can create testcases creating the project that should be tested,
> and let them work befor the "real" testcases are working;
> 2nd... i can uncheck the checkbox "Clear workspace data before launch",
> and create the project in the auto-gui-workspace!

> so - i have to appologize for the stupid question and am now happy,
> because everything is working fine!

> regards,
> yoe


hi, where is auto-gui-workspace in the system...
Re: How to run AGR-Tests in standard-mode [message #137591 is a reply to message #137536] Mon, 27 October 2008 07:34 Go to previous message
Paul Slauenwhite is currently offline Paul Slauenwhite
Messages: 970
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Yoe,
Glad to hear that your test is running now. When recording, keep in
mind that you cannot record interactions with files or other enabled UI
widgets that would not be available in your playback environment/workspace.

All of the AGR documentaiton is referenced in the Getting Started guide:

http://www.eclipse.org/tptp/test/documents/gettingstarted/Au tomated_GUI_Recorder_Getting_Started.html#3.0

Paul
"yoe " <yoe@live.de> wrote in message
news:d0c83c0e39857ec7f86bfe938f7f703f$1@www.eclipse.org...
> O.k. - solved it today! Of course, it was quite simple! I just did not
> recognize, that there is a different workspace, the 2nd instance is
> working with. So there are 2 ways of solving my problem.
>
> 1st... i can create testcases creating the project that should be tested,
> and let them work befor the "real" testcases are working;
> 2nd... i can uncheck the checkbox "Clear workspace data before launch",
> and create the project in the auto-gui-workspace!
>
> so - i have to appologize for the stupid question and am now happy,
> because everything is working fine!
>
> regards,
> yoe
>
Previous Topic:BundleStatusException when running with -consoleLog argument
Next Topic:Automated gui recoder
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Jul 22 13:35:31 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02524 seconds