Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Archived » Visual Editor (VE) » VE freezes when running from laptop battery
VE freezes when running from laptop battery [message #137460] Wed, 02 May 2007 23:22 Go to next message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: tiago.marques.edisoft.pt

Hi,

I'm having a strange problem with VE on my laptop.
When the laptop is plugged in, VE works as expected, but when running from
battery, VE and Eclipse become completely unresponsive and the Eclipse and
VE window frames blink apparently in and out of focus, indefinetely.
The moment I replug the laptop, Eclipse becomes alive again.
I thought this had to do you reduced cpu speed when running from battery
and not being able to cope with the source code generation delay of 1000ms
I had set and so I increased the delay to 30s but the problem still
remains, which effectively prevents me from working on the go...

Does anyone have any clue of what's going on?
Thanks
Re: VE freezes when running from laptop battery [message #140368 is a reply to message #137460] Thu, 13 September 2007 16:38 Go to previous message
Philippe Ombredanne is currently offline Philippe OmbredanneFriend
Messages: 386
Registered: July 2009
Senior Member
"Tiago Marques" <tiago.marques@edisoft.pt> wrote in message
news:b56c283427de512aeb63c9c29d132d58$1@www.eclipse.org...
> Hi,
>
> I'm having a strange problem with VE on my laptop.
> When the laptop is plugged in, VE works as expected, but when running from
> battery, VE and Eclipse become completely unresponsive and the Eclipse and
> VE window frames blink apparently in and out of focus, indefinetely.
> The moment I replug the laptop, Eclipse becomes alive again.
> I thought this had to do you reduced cpu speed when running from battery
> and not being able to cope with the source code generation delay of 1000ms
> I had set and so I increased the delay to 30s but the problem still
> remains, which effectively prevents me from working on the go...
>
> Does anyone have any clue of what's going on?
> Thanks
Could you enter a bug @ bugs.eclipse.org ?
With some more technical details?
Re: VE freezes when running from laptop battery [message #616516 is a reply to message #137460] Thu, 13 September 2007 16:38 Go to previous message
Philippe Ombredanne is currently offline Philippe OmbredanneFriend
Messages: 386
Registered: July 2009
Senior Member
"Tiago Marques" <tiago.marques@edisoft.pt> wrote in message
news:b56c283427de512aeb63c9c29d132d58$1@www.eclipse.org...
> Hi,
>
> I'm having a strange problem with VE on my laptop.
> When the laptop is plugged in, VE works as expected, but when running from
> battery, VE and Eclipse become completely unresponsive and the Eclipse and
> VE window frames blink apparently in and out of focus, indefinetely.
> The moment I replug the laptop, Eclipse becomes alive again.
> I thought this had to do you reduced cpu speed when running from battery
> and not being able to cope with the source code generation delay of 1000ms
> I had set and so I increased the delay to 30s but the problem still
> remains, which effectively prevents me from working on the go...
>
> Does anyone have any clue of what's going on?
> Thanks
Could you enter a bug @ bugs.eclipse.org ?
With some more technical details?
Previous Topic:Anybody is extending VE ? we need your help!
Next Topic:UnUnderstanding of a problem in a visual class
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Nov 29 10:08:44 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.03031 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software