Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Archived » Visual Editor (VE) » I nearly managed to install VE!
I nearly managed to install VE! [message #137167] Fri, 13 April 2007 09:59 Go to next message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: user.domain.invalid

As a complete newcomer to Eclipse, I tried to install VE but without
success. Then I read all the posts here from people with similar
problems, and the suggestion to use Callisto to do everything. I did a
clean install of Eclipse and did all the right things after watching the
excellent tutorial (following the links: Eclipse home -> Downloads ->
Callisto -> Java/Web Applications -> Installing and using the Eclipse
Visual Editor).

In the tutorial I saw that they used the 'C+' drop-down in the toolbar
to add a new visual class, and sure enough it was there. Where it wasn't
was in the right-click context menu. I think that this is the root of
the problem that people (like me) have experienced. I wouldn't have
thought to use the toolbar drop-down if I hadn't seen it in the tutorial.

So I still have a small problem (maybe the reason why others have given
up) - Add Visual Class does not appear in the right-click menu. What
else do I need to do?
Re: I nearly managed to install VE! [message #137179 is a reply to message #137167] Fri, 13 April 2007 12:33 Go to previous message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: user.domain.invalid

user@domain.invalid wrote:
> So I still have a small problem (maybe the reason why others have given
> up) - Add Visual Class does not appear in the right-click menu. What
> else do I need to do?

Ah, it is there if you look hard enough - about 3 levels down. So my
question is: is there any way to promote this to the tope level menu?

Jeff.

PS: Sorry for the weird 'from' field - I don't know why this is.
Re: I nearly managed to install VE! [message #615185 is a reply to message #137167] Fri, 13 April 2007 12:33 Go to previous message
user is currently offline userFriend
Messages: 296
Registered: July 2009
Senior Member
user@domain.invalid wrote:
> So I still have a small problem (maybe the reason why others have given
> up) - Add Visual Class does not appear in the right-click menu. What
> else do I need to do?

Ah, it is there if you look hard enough - about 3 levels down. So my
question is: is there any way to promote this to the tope level menu?

Jeff.

PS: Sorry for the weird 'from' field - I don't know why this is.
Previous Topic:I nearly managed to install VE!
Next Topic:maximize VM window running backend
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Dec 18 07:27:51 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01716 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software