Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Test and Performance Tools Platform (TPTP) » Monitor Tab Freezes on Selection
Monitor Tab Freezes on Selection [message #135352] Mon, 01 September 2008 20:08 Go to next message
Jonathan is currently offline JonathanFriend
Messages: 2
Registered: July 2009
Junior Member
Hi, I downloaded the TPTP all-in-one package (4.5.0) for x86 Linux and the
separate agentcontroller-4.5.0 package. I set up the agentcontroller
(SetConfig.sh) and started ACStart.sh and confirmed that SampleClient
worked.

I then set LD_LIBRARY_PATH & PATH to the Agent Controller directory (lib &
bin respectively). I then launched eclipse & disabled the integrated Agent
Controller within eclipse & told it to look for the Agent Controller on
port 10006.

When I open the profile configurations, create a new Java Application (or
JUnit) config, & then click on the monitor tab, eclipse freezes up for a
long time. It then gives me "IWAT0435E An error occured when connecting to
the host." under the Monitor tab. The SampleClient works fine so what am I
missing.

Thanks in advance,
Jonathan
Re: Monitor Tab Freezes on Selection [message #135365 is a reply to message #135352] Mon, 01 September 2008 20:27 Go to previous messageGo to next message
Jonathan is currently offline JonathanFriend
Messages: 2
Registered: July 2009
Junior Member
Jonathan wrote:

> Hi, I downloaded the TPTP all-in-one package (4.5.0) for x86 Linux and the
> separate agentcontroller-4.5.0 package. I set up the agentcontroller
> (SetConfig.sh) and started ACStart.sh and confirmed that SampleClient
> worked.

> I then set LD_LIBRARY_PATH & PATH to the Agent Controller directory (lib &
> bin respectively). I then launched eclipse & disabled the integrated Agent
> Controller within eclipse & told it to look for the Agent Controller on
> port 10006.

> When I open the profile configurations, create a new Java Application (or
> JUnit) config, & then click on the monitor tab, eclipse freezes up for a
> long time. It then gives me "IWAT0435E An error occured when connecting to
> the host." under the Monitor tab. The SampleClient works fine so what am I
> missing.

> Thanks in advance,
> Jonathan

I should have added that I am not using a proxy of any kind (other posts
mention that removing the SOCKS proxy fixes this).
Re: Monitor Tab Freezes on Selection [message #136031 is a reply to message #135365] Mon, 22 September 2008 15:53 Go to previous message
Eugene Chan is currently offline Eugene ChanFriend
Messages: 287
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Jonathan,

Try verify the Agent Controller connection by Windows > Preferences >
Integrated Agent Controller > Hosts, select localhost and click 'Test
Connection'.
If the connection is failed, stop AC with ACStop.sh, shutdown Eclipse, and
make sure there is no ACServer, eclipse, nor dangling java process running
on your system. Once these are all confirmed, start AC again, then start
Eclispe and run the Test Connection again and see if you can get a success
connection before you start any profile session.

Eugene

"Jonathan " <jonc@icicled.net> wrote in message
news:1d1c17c759fcdcd8e6b3baa7a7519f2d$1@www.eclipse.org...
> Jonathan wrote:
>
>> Hi, I downloaded the TPTP all-in-one package (4.5.0) for x86 Linux and
>> the separate agentcontroller-4.5.0 package. I set up the agentcontroller
>> (SetConfig.sh) and started ACStart.sh and confirmed that SampleClient
>> worked.
>
>> I then set LD_LIBRARY_PATH & PATH to the Agent Controller directory (lib
>> & bin respectively). I then launched eclipse & disabled the integrated
>> Agent Controller within eclipse & told it to look for the Agent
>> Controller on port 10006.
>
>> When I open the profile configurations, create a new Java Application (or
>> JUnit) config, & then click on the monitor tab, eclipse freezes up for a
>> long time. It then gives me "IWAT0435E An error occured when connecting
>> to the host." under the Monitor tab. The SampleClient works fine so what
>> am I missing.
>
>> Thanks in advance,
>> Jonathan
>
> I should have added that I am not using a proxy of any kind (other posts
> mention that removing the SOCKS proxy fixes this).
>
Previous Topic:profiling c++ application
Next Topic:Maximal alive size during execution
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Dec 20 12:24:02 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01692 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software