Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Eclipse 4 » No application icon on main windows(Set an icon for a trimmed window)
No application icon on main windows [message #956782] Wed, 24 October 2012 20:05 Go to next message
Jim Jones is currently offline Jim JonesFriend
Messages: 6
Registered: September 2012
Junior Member
I was trying to set an IconURI for a Trimmed Window in my application's Application.e4xmi but it does not work.
It seems that this is a bug (https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=332823) but from the notes in the chain in this link it seems that there is some kind of work arround for this.
Well is there a workarround for this?

[Updated on: Wed, 24 October 2012 20:06]

Report message to a moderator

Re: No application icon on main windows [message #957513 is a reply to message #956782] Thu, 25 October 2012 09:24 Go to previous messageGo to next message
Christoph Keimel is currently offline Christoph KeimelFriend
Messages: 386
Registered: December 2010
Location: Germany
Senior Member
Could this be a duplicate of https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=280825?
If yes, Eric fixed it in the 4.2 maintenance stream.

[Updated on: Thu, 25 October 2012 09:24]

Report message to a moderator

Re: No application icon on main windows [message #957553 is a reply to message #956782] Thu, 25 October 2012 09:59 Go to previous messageGo to next message
Lars Vogel is currently offline Lars VogelFriend
Messages: 1049
Registered: July 2009
Senior Member

Yes, should be fixed. @Jim, please re-test in the latest integration build.

You find info how to get the latest integration build here: Eclipse 4 Source.
Re: No application icon on main windows [message #958167 is a reply to message #957553] Thu, 25 October 2012 20:19 Go to previous messageGo to next message
Jim Jones is currently offline Jim JonesFriend
Messages: 6
Registered: September 2012
Junior Member
I installed E4 UI update from http://download.eclipse.org/e4/updates/0.12-I-builds/ like in the link suggested but it did not solve the problem.
Should I have updated something else?


index.php/fa/12078/0/
Re: No application icon on main windows [message #958214 is a reply to message #958167] Thu, 25 October 2012 21:14 Go to previous messageGo to next message
Lars Vogel is currently offline Lars VogelFriend
Messages: 1049
Registered: July 2009
Senior Member

These are just the e4 tools, e.g. the application model editor. This bug solved a runtime issue, you need to download the full Eclipse 4 integration build.
Re: No application icon on main windows [message #959499 is a reply to message #958214] Fri, 26 October 2012 19:23 Go to previous messageGo to next message
Jim Jones is currently offline Jim JonesFriend
Messages: 6
Registered: September 2012
Junior Member
Hi Lars Vogel,
I don't understand what I am supposed to do and what you mean.
Should I choose all the checkboxes in the above image I posted?
In this link http://download.eclipse.org/eclipse/downloads/I see mention about 4.3 Integration Build but not about 4.2.
Could you please explain a little. I am newbie, so I am sorry if my question is too trivial for you.
Thank you for your time!

[Updated on: Fri, 26 October 2012 19:24]

Report message to a moderator

Re: No application icon on main windows [message #960306 is a reply to message #958214] Sat, 27 October 2012 11:02 Go to previous messageGo to next message
Jim Jone is currently offline Jim JoneFriend
Messages: 11
Registered: October 2012
Junior Member
I installed everything in the above image.No success.What am I supposed to install?
I don't understand
Re: No application icon on main windows [message #960619 is a reply to message #960306] Sat, 27 October 2012 16:55 Go to previous messageGo to next message
Brian de Alwis is currently offline Brian de AlwisFriend
Messages: 194
Registered: January 2012
Senior Member

See the link for the Eclipse 4.2 Maintenance Build.

Eclipse Platform committer. Ask me about Eclipse support, training, and consulting.
Re: No application icon on main windows [message #961643 is a reply to message #960619] Sun, 28 October 2012 13:08 Go to previous messageGo to next message
Jim Jone is currently offline Jim JoneFriend
Messages: 11
Registered: October 2012
Junior Member
@Brian de Alwis:
Hi,
All the status icons are red for Eclipse 4.2 Maintainance Build.
Does this mean that there is issue with this release?

index.php/fa/12108/0/

[Updated on: Sun, 28 October 2012 13:09]

Report message to a moderator

Re: No application icon on main windows [message #962094 is a reply to message #961643] Sun, 28 October 2012 21:42 Go to previous messageGo to next message
Sopot Cela is currently offline Sopot CelaFriend
Messages: 597
Registered: December 2010
Senior Member

No it should work. Download and try it.
Re: No application icon on main windows [message #963428 is a reply to message #956782] Mon, 29 October 2012 20:20 Go to previous messageGo to next message
Lars Vogel is currently offline Lars VogelFriend
Messages: 1049
Registered: July 2009
Senior Member

I updated my Eclipse 4 Source description. See Point 1.2 Eclipse 4 Download.
Re: No application icon on main windows [message #967298 is a reply to message #963428] Thu, 01 November 2012 17:03 Go to previous messageGo to next message
Jim Jone is currently offline Jim JoneFriend
Messages: 11
Registered: October 2012
Junior Member
@Lars Vogel:
So I am not recommended to somehow "upgrade" 4.2?
But install fresh 4.3 for this issue?Is this what you mean?
Re: No application icon on main windows [message #967338 is a reply to message #967298] Thu, 01 November 2012 17:39 Go to previous message
Lars Vogel is currently offline Lars VogelFriend
Messages: 1049
Registered: July 2009
Senior Member

@Jim, yes please try the latest Eclipse 4.3 Integration build as I said in my very first answer. Eclipse 4.2 is finished so there are no integration builds for it anymore.
Previous Topic:IllegalStateException on accessing EPartService
Next Topic:Force.com IDE password issue
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Dec 21 06:22:03 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01998 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software