Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » Problem with displaying Doxygen documentation in the Eclipse Help
Problem with displaying Doxygen documentation in the Eclipse Help [message #955420] Tue, 23 October 2012 19:43 Go to next message
Cindy Maier is currently offline Cindy Maier
Messages: 2
Registered: July 2009
Junior Member
We have a problem with displaying Doxygen documentation in the Eclipse Help as described below. Do you know how we can resolve this? If not, do you know anyone who can help us?

Scenario:
1. We used Doxygen to generate some HTML files.
2. We zipped up the HTML files and put the .zip file in a doc plugin.
3. We then launch the Eclipse Help containing the doc plugin.
4. The Doxygen generated index.html file displays but the content on the right side is missing. See the Doxygen_BAD.gif file attached below. This problem occurs even if I set my preferences to open the help contents in an external browser.

Note that the content displays if I open the Doxygen generated index.html file in a browser. See the Doxygen_GOOD.gif flie attached below.
Re: Problem with displaying Doxygen documentation in the Eclipse Help [message #957907 is a reply to message #955420] Thu, 25 October 2012 15:40 Go to previous message
Eric Sirois is currently offline Eric Sirois
Messages: 1
Registered: July 2009
Junior Member
Looks like this is an issue with Eclipse Help when it's processing the XHTML underneath the covers. It's short cutting the <iframe> element when it's empty.

XHTML source:
<iframe src="javascript:void(0)" frameborder="0" name="MSearchResults" id="MSearchResults" title="Search Results"></iframe>

Processed:
<iframe src="javascript:void(0)" frameborder="0" name="MSearchResults" id="MSearchResults" title="Search Results"/>

There was a similar bug open against Eclipse Help a while back for <script>. The workaround for now is to add a comment in the XHTML so that the underlying processing leaves the <iframe> alone during processing.

<iframe src="javascript:void(0)" frameborder="0" name="MSearchResults" id="MSearchResults" title="Search Results"><!-- // leave this here --></iframe>

Here's the link to the old defect:
https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=205473

Eric
Previous Topic:Metadata Diff Local Changes
Next Topic:Eclipse compilation without packages and project creation
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Sep 22 18:26:52 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02928 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software