Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » Eclipse Juno: "Not Responding" occasionally(Random lockups)
Eclipse Juno: "Not Responding" occasionally [message #942595] Sat, 13 October 2012 13:34 Go to next message
Larry Parker is currently offline Larry Parker
Messages: 8
Registered: October 2012
Location: Carson City, Nevada
Junior Member
I'm sorry that this is not a more informed post, but I don't have much to go on here. I have used different versions of Eclipse through the years and every one of them has given me the "Not Responding" error right after opening Eclipse up. This is on several different PC's and operating systems. It has caused me to go to NetBeans and IntelliJ, and I don't want to use those other two. Besides, I have some new Android books and video tutorials and they all use Eclipse.

So, with different operating systems, PC's, and versions of Eclipse, there is no common ground with which to pinpoint. I don't know what to do about this and it is darn annoying. It does not happen all the time, but it does happen at least once daily.

Here are my PC specs now:
Dell Studio XPS-9100
Intel i7 960 @ 3.20ghz, 4 cores
ATI Radeon HD 5800 Series
RAM 8gigs
Windows 7 64 bit

Eclipse Juno 4.2.1 64 bit
Android DDMS, dev tools, Google Web Toolkit, GWT Designer plugins.

[Updated on: Sat, 13 October 2012 13:38]

Report message to a moderator

Re: Eclipse Juno: "Not Responding" occasionally [message #943022 is a reply to message #942595] Sun, 14 October 2012 00:43 Go to previous messageGo to next message
Ed Merks is currently offline Ed Merks
Messages: 25999
Registered: July 2009
Senior Member
Larry,

You could follow these steps to gather more information:
http://wiki.eclipse.org/How_to_report_a_deadlock

On 13/10/2012 7:34 PM, Larry Parker wrote:
> I'm sorry that this is not a more informed post, but I don't have much
> to go on here. I have used different versions of Eclipse through the
> years and every one of them has given me the "Not Responding" error
> right after opening Eclipse up. This is on several different PC's and
> operating systems. It has caused me to go to NetBeans and IntelliJ,
> and I don't want to use those other two. Besides, I have some new
> Android books and video tutorials and they all use Eclipse.
>
> So, with different operating systems, PC's, and versions of Eclipse,
> there is no common ground with which to pinpoint. I don't know what
> to do about this and it is darn annoying. It does not happen all the
> time, but it does happen at least once daily.
>
> Here are my PC specs now:
> Dell Studio XPS-9100
> Intel i7 960 @ 3.20ghz, 4 cores
> RAM 8gigs
> Windows 7 64 bit
>
> Eclipse Juno 4.2.1 64 bit
> Android DDMS, dev tools, Google Web Toolkit, GWT Designer plugins.
Re: Eclipse Juno: "Not Responding" occasionally [message #943026 is a reply to message #942595] Sun, 14 October 2012 00:43 Go to previous messageGo to next message
Ed Merks is currently offline Ed Merks
Messages: 25999
Registered: July 2009
Senior Member
Larry,

You could follow these steps to gather more information:
http://wiki.eclipse.org/How_to_report_a_deadlock

On 13/10/2012 7:34 PM, Larry Parker wrote:
> I'm sorry that this is not a more informed post, but I don't have much
> to go on here. I have used different versions of Eclipse through the
> years and every one of them has given me the "Not Responding" error
> right after opening Eclipse up. This is on several different PC's and
> operating systems. It has caused me to go to NetBeans and IntelliJ,
> and I don't want to use those other two. Besides, I have some new
> Android books and video tutorials and they all use Eclipse.
>
> So, with different operating systems, PC's, and versions of Eclipse,
> there is no common ground with which to pinpoint. I don't know what
> to do about this and it is darn annoying. It does not happen all the
> time, but it does happen at least once daily.
>
> Here are my PC specs now:
> Dell Studio XPS-9100
> Intel i7 960 @ 3.20ghz, 4 cores
> RAM 8gigs
> Windows 7 64 bit
>
> Eclipse Juno 4.2.1 64 bit
> Android DDMS, dev tools, Google Web Toolkit, GWT Designer plugins.
Re: Eclipse Juno: "Not Responding" occasionally [message #943030 is a reply to message #942595] Sun, 14 October 2012 00:43 Go to previous messageGo to next message
Ed Merks is currently offline Ed Merks
Messages: 25999
Registered: July 2009
Senior Member
Larry,

You could follow these steps to gather more information:
http://wiki.eclipse.org/How_to_report_a_deadlock

On 13/10/2012 7:34 PM, Larry Parker wrote:
> I'm sorry that this is not a more informed post, but I don't have much
> to go on here. I have used different versions of Eclipse through the
> years and every one of them has given me the "Not Responding" error
> right after opening Eclipse up. This is on several different PC's and
> operating systems. It has caused me to go to NetBeans and IntelliJ,
> and I don't want to use those other two. Besides, I have some new
> Android books and video tutorials and they all use Eclipse.
>
> So, with different operating systems, PC's, and versions of Eclipse,
> there is no common ground with which to pinpoint. I don't know what
> to do about this and it is darn annoying. It does not happen all the
> time, but it does happen at least once daily.
>
> Here are my PC specs now:
> Dell Studio XPS-9100
> Intel i7 960 @ 3.20ghz, 4 cores
> RAM 8gigs
> Windows 7 64 bit
>
> Eclipse Juno 4.2.1 64 bit
> Android DDMS, dev tools, Google Web Toolkit, GWT Designer plugins.
Re: Eclipse Juno: "Not Responding" occasionally [message #943034 is a reply to message #942595] Sun, 14 October 2012 00:43 Go to previous messageGo to next message
Ed Merks is currently offline Ed Merks
Messages: 25999
Registered: July 2009
Senior Member
Larry,

You could follow these steps to gather more information:
http://wiki.eclipse.org/How_to_report_a_deadlock

On 13/10/2012 7:34 PM, Larry Parker wrote:
> I'm sorry that this is not a more informed post, but I don't have much
> to go on here. I have used different versions of Eclipse through the
> years and every one of them has given me the "Not Responding" error
> right after opening Eclipse up. This is on several different PC's and
> operating systems. It has caused me to go to NetBeans and IntelliJ,
> and I don't want to use those other two. Besides, I have some new
> Android books and video tutorials and they all use Eclipse.
>
> So, with different operating systems, PC's, and versions of Eclipse,
> there is no common ground with which to pinpoint. I don't know what
> to do about this and it is darn annoying. It does not happen all the
> time, but it does happen at least once daily.
>
> Here are my PC specs now:
> Dell Studio XPS-9100
> Intel i7 960 @ 3.20ghz, 4 cores
> RAM 8gigs
> Windows 7 64 bit
>
> Eclipse Juno 4.2.1 64 bit
> Android DDMS, dev tools, Google Web Toolkit, GWT Designer plugins.
Re: Eclipse Juno: "Not Responding" occasionally [message #943039 is a reply to message #942595] Sun, 14 October 2012 00:43 Go to previous messageGo to next message
Ed Merks is currently offline Ed Merks
Messages: 25999
Registered: July 2009
Senior Member
Larry,

You could follow these steps to gather more information:
http://wiki.eclipse.org/How_to_report_a_deadlock

On 13/10/2012 7:34 PM, Larry Parker wrote:
> I'm sorry that this is not a more informed post, but I don't have much
> to go on here. I have used different versions of Eclipse through the
> years and every one of them has given me the "Not Responding" error
> right after opening Eclipse up. This is on several different PC's and
> operating systems. It has caused me to go to NetBeans and IntelliJ,
> and I don't want to use those other two. Besides, I have some new
> Android books and video tutorials and they all use Eclipse.
>
> So, with different operating systems, PC's, and versions of Eclipse,
> there is no common ground with which to pinpoint. I don't know what
> to do about this and it is darn annoying. It does not happen all the
> time, but it does happen at least once daily.
>
> Here are my PC specs now:
> Dell Studio XPS-9100
> Intel i7 960 @ 3.20ghz, 4 cores
> RAM 8gigs
> Windows 7 64 bit
>
> Eclipse Juno 4.2.1 64 bit
> Android DDMS, dev tools, Google Web Toolkit, GWT Designer plugins.
Re: Eclipse Juno: "Not Responding" occasionally [message #943044 is a reply to message #942595] Sun, 14 October 2012 00:43 Go to previous messageGo to next message
Ed Merks is currently offline Ed Merks
Messages: 25999
Registered: July 2009
Senior Member
Larry,

You could follow these steps to gather more information:
http://wiki.eclipse.org/How_to_report_a_deadlock

On 13/10/2012 7:34 PM, Larry Parker wrote:
> I'm sorry that this is not a more informed post, but I don't have much
> to go on here. I have used different versions of Eclipse through the
> years and every one of them has given me the "Not Responding" error
> right after opening Eclipse up. This is on several different PC's and
> operating systems. It has caused me to go to NetBeans and IntelliJ,
> and I don't want to use those other two. Besides, I have some new
> Android books and video tutorials and they all use Eclipse.
>
> So, with different operating systems, PC's, and versions of Eclipse,
> there is no common ground with which to pinpoint. I don't know what
> to do about this and it is darn annoying. It does not happen all the
> time, but it does happen at least once daily.
>
> Here are my PC specs now:
> Dell Studio XPS-9100
> Intel i7 960 @ 3.20ghz, 4 cores
> RAM 8gigs
> Windows 7 64 bit
>
> Eclipse Juno 4.2.1 64 bit
> Android DDMS, dev tools, Google Web Toolkit, GWT Designer plugins.
Re: Eclipse Juno: "Not Responding" occasionally [message #943049 is a reply to message #942595] Sun, 14 October 2012 00:43 Go to previous messageGo to next message
Ed Merks is currently offline Ed Merks
Messages: 25999
Registered: July 2009
Senior Member
Larry,

You could follow these steps to gather more information:
http://wiki.eclipse.org/How_to_report_a_deadlock

On 13/10/2012 7:34 PM, Larry Parker wrote:
> I'm sorry that this is not a more informed post, but I don't have much
> to go on here. I have used different versions of Eclipse through the
> years and every one of them has given me the "Not Responding" error
> right after opening Eclipse up. This is on several different PC's and
> operating systems. It has caused me to go to NetBeans and IntelliJ,
> and I don't want to use those other two. Besides, I have some new
> Android books and video tutorials and they all use Eclipse.
>
> So, with different operating systems, PC's, and versions of Eclipse,
> there is no common ground with which to pinpoint. I don't know what
> to do about this and it is darn annoying. It does not happen all the
> time, but it does happen at least once daily.
>
> Here are my PC specs now:
> Dell Studio XPS-9100
> Intel i7 960 @ 3.20ghz, 4 cores
> RAM 8gigs
> Windows 7 64 bit
>
> Eclipse Juno 4.2.1 64 bit
> Android DDMS, dev tools, Google Web Toolkit, GWT Designer plugins.
Re: Eclipse Juno: "Not Responding" occasionally [message #943054 is a reply to message #942595] Sun, 14 October 2012 00:43 Go to previous messageGo to next message
Ed Merks is currently offline Ed Merks
Messages: 25999
Registered: July 2009
Senior Member
Larry,

You could follow these steps to gather more information:
http://wiki.eclipse.org/How_to_report_a_deadlock

On 13/10/2012 7:34 PM, Larry Parker wrote:
> I'm sorry that this is not a more informed post, but I don't have much
> to go on here. I have used different versions of Eclipse through the
> years and every one of them has given me the "Not Responding" error
> right after opening Eclipse up. This is on several different PC's and
> operating systems. It has caused me to go to NetBeans and IntelliJ,
> and I don't want to use those other two. Besides, I have some new
> Android books and video tutorials and they all use Eclipse.
>
> So, with different operating systems, PC's, and versions of Eclipse,
> there is no common ground with which to pinpoint. I don't know what
> to do about this and it is darn annoying. It does not happen all the
> time, but it does happen at least once daily.
>
> Here are my PC specs now:
> Dell Studio XPS-9100
> Intel i7 960 @ 3.20ghz, 4 cores
> RAM 8gigs
> Windows 7 64 bit
>
> Eclipse Juno 4.2.1 64 bit
> Android DDMS, dev tools, Google Web Toolkit, GWT Designer plugins.
Re: Eclipse Juno: "Not Responding" occasionally [message #943059 is a reply to message #942595] Sun, 14 October 2012 00:43 Go to previous messageGo to next message
Ed Merks is currently offline Ed Merks
Messages: 25999
Registered: July 2009
Senior Member
Larry,

You could follow these steps to gather more information:
http://wiki.eclipse.org/How_to_report_a_deadlock

On 13/10/2012 7:34 PM, Larry Parker wrote:
> I'm sorry that this is not a more informed post, but I don't have much
> to go on here. I have used different versions of Eclipse through the
> years and every one of them has given me the "Not Responding" error
> right after opening Eclipse up. This is on several different PC's and
> operating systems. It has caused me to go to NetBeans and IntelliJ,
> and I don't want to use those other two. Besides, I have some new
> Android books and video tutorials and they all use Eclipse.
>
> So, with different operating systems, PC's, and versions of Eclipse,
> there is no common ground with which to pinpoint. I don't know what
> to do about this and it is darn annoying. It does not happen all the
> time, but it does happen at least once daily.
>
> Here are my PC specs now:
> Dell Studio XPS-9100
> Intel i7 960 @ 3.20ghz, 4 cores
> RAM 8gigs
> Windows 7 64 bit
>
> Eclipse Juno 4.2.1 64 bit
> Android DDMS, dev tools, Google Web Toolkit, GWT Designer plugins.
Re: Eclipse Juno: "Not Responding" occasionally [message #943064 is a reply to message #942595] Sun, 14 October 2012 00:43 Go to previous messageGo to next message
Ed Merks is currently offline Ed Merks
Messages: 25999
Registered: July 2009
Senior Member
Larry,

You could follow these steps to gather more information:
http://wiki.eclipse.org/How_to_report_a_deadlock

On 13/10/2012 7:34 PM, Larry Parker wrote:
> I'm sorry that this is not a more informed post, but I don't have much
> to go on here. I have used different versions of Eclipse through the
> years and every one of them has given me the "Not Responding" error
> right after opening Eclipse up. This is on several different PC's and
> operating systems. It has caused me to go to NetBeans and IntelliJ,
> and I don't want to use those other two. Besides, I have some new
> Android books and video tutorials and they all use Eclipse.
>
> So, with different operating systems, PC's, and versions of Eclipse,
> there is no common ground with which to pinpoint. I don't know what
> to do about this and it is darn annoying. It does not happen all the
> time, but it does happen at least once daily.
>
> Here are my PC specs now:
> Dell Studio XPS-9100
> Intel i7 960 @ 3.20ghz, 4 cores
> RAM 8gigs
> Windows 7 64 bit
>
> Eclipse Juno 4.2.1 64 bit
> Android DDMS, dev tools, Google Web Toolkit, GWT Designer plugins.
Re: Eclipse Juno: "Not Responding" occasionally [message #943069 is a reply to message #942595] Sun, 14 October 2012 00:43 Go to previous messageGo to next message
Ed Merks is currently offline Ed Merks
Messages: 25999
Registered: July 2009
Senior Member
Larry,

You could follow these steps to gather more information:
http://wiki.eclipse.org/How_to_report_a_deadlock

On 13/10/2012 7:34 PM, Larry Parker wrote:
> I'm sorry that this is not a more informed post, but I don't have much
> to go on here. I have used different versions of Eclipse through the
> years and every one of them has given me the "Not Responding" error
> right after opening Eclipse up. This is on several different PC's and
> operating systems. It has caused me to go to NetBeans and IntelliJ,
> and I don't want to use those other two. Besides, I have some new
> Android books and video tutorials and they all use Eclipse.
>
> So, with different operating systems, PC's, and versions of Eclipse,
> there is no common ground with which to pinpoint. I don't know what
> to do about this and it is darn annoying. It does not happen all the
> time, but it does happen at least once daily.
>
> Here are my PC specs now:
> Dell Studio XPS-9100
> Intel i7 960 @ 3.20ghz, 4 cores
> RAM 8gigs
> Windows 7 64 bit
>
> Eclipse Juno 4.2.1 64 bit
> Android DDMS, dev tools, Google Web Toolkit, GWT Designer plugins.
Re: Eclipse Juno: "Not Responding" occasionally [message #943074 is a reply to message #942595] Sun, 14 October 2012 00:43 Go to previous messageGo to next message
Ed Merks is currently offline Ed Merks
Messages: 25999
Registered: July 2009
Senior Member
Larry,

You could follow these steps to gather more information:
http://wiki.eclipse.org/How_to_report_a_deadlock

On 13/10/2012 7:34 PM, Larry Parker wrote:
> I'm sorry that this is not a more informed post, but I don't have much
> to go on here. I have used different versions of Eclipse through the
> years and every one of them has given me the "Not Responding" error
> right after opening Eclipse up. This is on several different PC's and
> operating systems. It has caused me to go to NetBeans and IntelliJ,
> and I don't want to use those other two. Besides, I have some new
> Android books and video tutorials and they all use Eclipse.
>
> So, with different operating systems, PC's, and versions of Eclipse,
> there is no common ground with which to pinpoint. I don't know what
> to do about this and it is darn annoying. It does not happen all the
> time, but it does happen at least once daily.
>
> Here are my PC specs now:
> Dell Studio XPS-9100
> Intel i7 960 @ 3.20ghz, 4 cores
> RAM 8gigs
> Windows 7 64 bit
>
> Eclipse Juno 4.2.1 64 bit
> Android DDMS, dev tools, Google Web Toolkit, GWT Designer plugins.
Re: Eclipse Juno: "Not Responding" occasionally [message #943079 is a reply to message #942595] Sun, 14 October 2012 00:43 Go to previous messageGo to next message
Ed Merks is currently offline Ed Merks
Messages: 25999
Registered: July 2009
Senior Member
Larry,

You could follow these steps to gather more information:
http://wiki.eclipse.org/How_to_report_a_deadlock

On 13/10/2012 7:34 PM, Larry Parker wrote:
> I'm sorry that this is not a more informed post, but I don't have much
> to go on here. I have used different versions of Eclipse through the
> years and every one of them has given me the "Not Responding" error
> right after opening Eclipse up. This is on several different PC's and
> operating systems. It has caused me to go to NetBeans and IntelliJ,
> and I don't want to use those other two. Besides, I have some new
> Android books and video tutorials and they all use Eclipse.
>
> So, with different operating systems, PC's, and versions of Eclipse,
> there is no common ground with which to pinpoint. I don't know what
> to do about this and it is darn annoying. It does not happen all the
> time, but it does happen at least once daily.
>
> Here are my PC specs now:
> Dell Studio XPS-9100
> Intel i7 960 @ 3.20ghz, 4 cores
> RAM 8gigs
> Windows 7 64 bit
>
> Eclipse Juno 4.2.1 64 bit
> Android DDMS, dev tools, Google Web Toolkit, GWT Designer plugins.
Re: Eclipse Juno: "Not Responding" occasionally [message #962981 is a reply to message #943079] Mon, 29 October 2012 09:30 Go to previous message
Larry Parker is currently offline Larry Parker
Messages: 8
Registered: October 2012
Location: Carson City, Nevada
Junior Member
I bookmarked that page. Thank you Ed.
Previous Topic:Eclipse changes my code
Next Topic:Font of hover
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Aug 22 03:56:35 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.04864 seconds