Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Equinox » BridgeServlet problem
BridgeServlet problem [message #934736] Sat, 06 October 2012 04:36
Bertin Kiekebosch is currently offline Bertin Kiekebosch
Messages: 300
Registered: August 2011
Senior Member
Hi,

some time ago we developed a Eclipse RAP Application. When we tried to deploy it to Tomcat we got the message like below. We could not find the problem so we started the project from scratch again in Eclipse (which was some work) and then it worked OK.

We did some other developments and deployment was not a problem.

Now we developed an Eclipse Scout project and ran into the same problem again. (Starting over from scratch means a some work) We cannot find any cause for this behaviour but think that there is some problem with the deployment files.

Does anyone has an idea to solve it, or how we can trace it.

Regards Bertin


HTTP Status 404 - BridgeServlet: /connect
--------------------------------------------------------------------------------
type Status report
message BridgeServlet: /connect
description The requested resource (BridgeServlet: /connect) is not available.
--------------------------------------------------------------------------------
Apache Tomcat/7.0.23
Previous Topic:How to start bundles in proper order
Next Topic:Shutting down the OSGi framework
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Aug 30 04:26:04 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02793 seconds