Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Test and Performance Tools Platform (TPTP) » tptp execuation task issue
tptp execuation task issue [message #127839] Wed, 02 April 2008 18:12 Go to next message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: ponraj_007.yahoomail.com

Hi All,

I am trying to run my AGR scripts through ant. So i has written ant build
script like,

<project name="TPTP Automatable Services Tutorial" default="main"
xmlns:tptp="antlib:org.eclipse.hyades.automation.client.adapters.ant ">
<!-- Define common properties for all automatable services -->
<property name="tptp.test.workspace"
value="/root/tptp/workspace1/" />
<property name="tptp.test.project" value="TestContainer"/>
<property name="tptp.automation.eclipse"
value="/root/Eclipse3.2.1/eclipse"/>

<!-- Define script-local properties, that vary by installation -->
<property name="project.dir"
value="${tptp.test.workspace}${tptp.test.project}" />

<!-- Continuous integration process start -->
<target name="main" depends="test-execution" />
<!-- Execute test suites using default results name -->
<target name="test-execution">
<echo message="Executing test suite..." />
<tptp:execution resultsrefid="tptp.test.results">
<fileset dir="${project.dir}">
<include name="**/*.testsuite" />
</fileset>
</tptp:execution>
</target>
</project>

When i run this script, i am getting this following messages,

Buildfile: build1.xml

test-execution:
[echo] Executing test suite...
[tptp:execution] adding file test-resources/ProjectCreation.testsuite
[tptp:execution] Test started!
[tptp:execution] Test 'test-resources/ProjectCreation.testsuite' executing

after that it hangs. It is not even coming out.
So i press ctr + c to kill this process. after that i am getting the
following error message,

/root/testscripts/build1.xml:17: java.lang.NullPointerException

I don't how to resolve this issue.

I am using tptp 4.3 and eclipse 3.2

Thanks for your help.


Ponraj.
Re: tptp execuation task issue [message #130801 is a reply to message #127839] Tue, 03 June 2008 15:20 Go to previous message
DuWayne Morris is currently offline DuWayne MorrisFriend
Messages: 36
Registered: July 2009
Member
Sorry for the late reply.

The NPE on line 17 in script looks like it was related to fileset command.
Make sure you are running a recent version of Ant (1.7) and most
importantly, that the JRE you are using with Ant is version 1.5 or later.
Earlier versions of Java and Ant did not support the Ant fileset commands.

Also, there are many defect fixes since TPTP 4.3. May I suggest that you
try a later version, such as 4.4.1 or later. The all-in-one build, whose
link is at the top of the build page is a quick way to get the needed
components in one install file. If you run into problems at that point,
we should continue with the investigation.
Previous Topic:Using wait command in AGR script
Next Topic:Multi-Language tests with AGR
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Nov 24 18:03:13 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02330 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software