Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Test and Performance Tools Platform (TPTP) » Running AGR tests in standard mode results in permgen error
Running AGR tests in standard mode results in permgen error [message #127769] Tue, 01 April 2008 18:10 Go to next message
Eclipse User
Originally posted by: tianshangdeniao.hotmail.com

Hi all,

I am trying to use AGR for testing our components, the test worked
fine in quick mode, but when I try to run it in standard mode it freezes
for a while and then shuts down. When I check the test results there are a
bunch of "OutOfMemory:PermGenSpace" messages, so I run the tests from
command line using the automation-client-adapter.cmd and pass the
following vmargs:
"-XX:PermSize=128m -XX:MaxPermSize=256m -Xms:40m -Xmx:256m"
and traced the memory using jconsole. The memory does get allocated to the
Permgen space but eclipse doesn't seem to be using all of them.
This also happens when I run testcaes using a large number of native
eclipse plug-ins: create java project, create plug-in project, create
dynamic webproject, create files, switch between persepectives, search.
Although not quite obvious, but eclipse freeze at later points when
running tests with native plug-ins and sometimes exit prematurely before
all the testcases are finished.
Can some one help me resolve this problem?

Thanks in advance,
Ivan
Re: Running AGR tests in standard mode results in permgen error [message #127782 is a reply to message #127769] Tue, 01 April 2008 19:44 Go to previous message
Eclipse User
Originally posted by: tianshangdeniao.hotmail.com

problem sovled, passed vmargs in testsuite instead of command line
Previous Topic:Profiling a web application with wtp
Next Topic:Profiling in Ubuntu 7.10
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Jul 28 22:44:25 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01519 seconds