Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Test and Performance Tools Platform (TPTP) » "Manual Test View" captured by "Interactive Services Detection" of Vista
"Manual Test View" captured by "Interactive Services Detection" of Vista [message #127742] Tue, 01 April 2008 12:13 Go to next message
Eclipse User
Originally posted by: xuanngolist.yahoo.ca

When I tried to run a manual test, the "Manual Test View" window that pops
up was captured by "Interactive Services Detection" of Vista. From there,
I have to click on the "Show Me the Message" button provided by Vista but
the problem is that it shows "Manual Test View" window ONLY. I can't
launch the application that I would like to test. I disabled the
"Interactive Services Detection" service but the "Manual Test View" window
didn't even show up.

It looks like the "Manual Test View" was launched by eclipse using another
permission that is why it is captured by "Interactive Services Detection"
of Vista.

Note: Everything works fine with Win XP.

Does anyone has a solution for this?
Re: "Manual Test View" captured by "Interactive Services Detection" of Vista [message #129289 is a reply to message #127742] Mon, 28 April 2008 07:38 Go to previous message
Paul Slauenwhite is currently offline Paul Slauenwhite
Messages: 970
Registered: July 2009
Senior Member
Are you running the Integrated Agent Controller or the Agent Controller? If
the Agent Controller, are you running it as a service or application?

In TPTP 4.5, Manual Test was moved from a General Availability (GA)
component to an As-Is component. As-Is components are primarily provided
for prior users but imply no support (for example, defects, news group, and
mailing lists). If this turns out to be a defect, someone from the
community would have to attach patch including code to resolve the symptom
and test cases to test the fix.

PS
"Xuan Ngo" <xuanngolist@yahoo.ca> wrote in message
news:2620ac2226da5711e5549dface11e8c9$1@www.eclipse.org...
> When I tried to run a manual test, the "Manual Test View" window that pops
> up was captured by "Interactive Services Detection" of Vista. From there,
> I have to click on the "Show Me the Message" button provided by Vista but
> the problem is that it shows "Manual Test View" window ONLY. I can't
> launch the application that I would like to test. I disabled the
> "Interactive Services Detection" service but the "Manual Test View" window
> didn't even show up.
>
> It looks like the "Manual Test View" was launched by eclipse using another
> permission that is why it is captured by "Interactive Services Detection"
> of Vista.
>
> Note: Everything works fine with Win XP.
>
> Does anyone has a solution for this?
>
>
>
Previous Topic:Embedded multi-thread and multi-processor C profiling
Next Topic:Running abbot tests with TPTP
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Jul 25 09:48:50 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02139 seconds