Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Rich Client Platform (RCP) » Product won't build with Delta Pack
Product won't build with Delta Pack [message #932600] Thu, 04 October 2012 08:58 Go to next message
Ar vraepe is currently offline Ar vraepe
Messages: 8
Registered: September 2012
Junior Member
Hi everybody,

I am trying to build an application with the Delta Pack. I am working with an Indigo Eclipse and have the Delta Pack 3.8 currently combined with my running platform. When I try to build this error pops up:

Processing inclusion from feature org.eclipse.equinox.executable: Unable to find plug-in: org.eclipse.equinox.launcher_1.3.0.v20120522-1813. Please check the error log for more details.


My session data if anyone would be interested
eclipse.buildId=M20120208-0800
java.version=1.7.0_07
java.vendor=Oracle Corporation
BootLoader constants: OS=win32, ARCH=x86_64, WS=win32, NL=en_US
Framework arguments:  -product org.eclipse.epp.package.rcp.product
Command-line arguments:  -os win32 -ws win32 -arch x86_64 -product org.eclipse.epp.package.rcp.product

Reloading the target platform, or recreating it does not work. I can run the application through eclipse perfectly fine with the Delta Pack target platform.

Does anyone has any suggestions? Can I do something wrong with the build configuration?

Thanks in advance

[Updated on: Thu, 04 October 2012 08:59]

Report message to a moderator

Re: Product won't build with Delta Pack [message #933279 is a reply to message #932600] Thu, 04 October 2012 22:39 Go to previous messageGo to next message
Wim Jongman is currently offline Wim Jongman
Messages: 280
Registered: July 2009
Senior Member

Hi Ar,

Did you include the equinox.launcher feature in your product?

Best regards,

Wim
Re: Product won't build with Delta Pack [message #937945 is a reply to message #933279] Tue, 09 October 2012 11:59 Go to previous message
Ar vraepe is currently offline Ar vraepe
Messages: 8
Registered: September 2012
Junior Member
Well Wim,

Thank you for your answer... I fixed the problem by getting the correct version of the Delta pack... I feel kind of stupid now Smile
Previous Topic:Problem Exporting RCP Product
Next Topic:Would it be possible to fix a customized perspective?
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Oct 22 23:14:39 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.13507 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software