Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » Eclipse crashes on StartUp
Eclipse crashes on StartUp [message #927531] Sat, 29 September 2012 19:34
Johannes Paul is currently offline Johannes PaulFriend
Messages: 2
Registered: September 2012
Junior Member
Hello

i don't know if i'm right here in this subforum and of course i apologize for my bad english.

I hope someone can help me.
a few hours ago i tryed a simple UpdateCheck in Eclipse.
It found some updates and so he proceeded them.
After that eclipse wanted to be restarted.
But... it didn't come back since this restart.

I searched a long time and i think i found the Problem.
A broken swt-jar which came through the update.
Every time eclipse trys to start, an exception is logged:
"Caused by: java.lang.NoClassDefFoundError: org/eclipse/swt/SWTError".
and there are

The name of the Jar is:
"org.eclipse.swt.win32.win32.x86_64_3.8.1.v3834e.jar"
I also tryed to open it with WinRar. But all files are corrupted and can't be extracted.
I searched it everywhere in the Internet, and also tryed to backroll eclipse configuration by a "clean"-command.
But here i am, helpless.
Previous Topic: testing a new version of a class
Next Topic:[Resolved] Problems opening an editor. Project does not exist.
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Dec 20 11:32:35 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01594 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software