Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Test and Performance Tools Platform (TPTP) » in TPTP 4.4.1 is Eclipse not registered with the Agent Controller ?
in TPTP 4.4.1 is Eclipse not registered with the Agent Controller ? [message #124477] Tue, 26 February 2008 12:37 Go to next message
Kristof Szabados is currently offline Kristof Szabados
Messages: 69
Registered: July 2009
Member
This is a multi-part message in MIME format.

------=_NextPart_000_0059_01C878A6.A7987570
Content-Type: multipart/alternative;
boundary="----=_NextPart_001_005A_01C878A6.A7987570"


------=_NextPart_001_005A_01C878A6.A7987570
Content-Type: text/plain;
charset="Windows-1252"
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable

BlankI just updated my TPTP to 4.4.1 (every part), and tried to profile =
my Eclipse plugins as usually.
But I received the following stack trace:

org.eclipse.core.runtime.CoreException: An application for the process =
that was about to be launched is not registered with the Agent =
Controller. This can be caused by a missing or corrupted configuration =
file.
at =
org.eclipse.tptp.trace.ui.internal.launcher.core.LauncherUti lity.createCo=
reException(LauncherUtility.java:123)
at =
org.eclipse.tptp.trace.ui.internal.launcher.core.LauncherUti lity.createCo=
reException(LauncherUtility.java:131)
at =
org.eclipse.tptp.platform.jvmti.client.internal.launcher.TID elegateHelper=
..handleError(TIDelegateHelper.java:597)
at =
org.eclipse.tptp.platform.jvmti.client.internal.launcher.TID elegateHelper=
..launchProcess(TIDelegateHelper.java:505)
at =
org.eclipse.tptp.platform.jvmti.client.internal.launcher.TID elegateHelper=
..launch(TIDelegateHelper.java:313)
at =
org.eclipse.tptp.platform.jvmti.client.internal.launcher.TIR untimeWorkben=
chDelegate.launch(TIRuntimeWorkbenchDelegate.java:32)
at =
org.eclipse.tptp.trace.ui.internal.launcher.core.LauncherUti lity.delegate=
Init(LauncherUtility.java:1163)
at =
org.eclipse.tptp.trace.ui.provisional.launcher.PrimaryLaunch Delegate.run(=
PrimaryLaunchDelegate.java:196)
at java.lang.Thread.run(Unknown Source)

If I create a new Launch configuration on the profile dialog with only =
selecting Execution time analyzes (JRE 1.5 or newer), I get the same =
exception after pressing the profile button.

It might help that just by opening the Profile dialog I get 2 of these =
"informations":
org.eclipse.hyades.internal.execution.local.control.NoSuchAp plicationExce=
ption
at =
org.eclipse.hyades.internal.execution.local.control.ProcessI mpl.launch(Pr=
ocessImpl.java:189)
at =
org.eclipse.tptp.trace.ui.internal.launcher.deleg.applicatio n.PIDelegateH=
elper$JVMVersionDetector.run(PIDelegateHelper.java:486)
at java.lang.Thread.run(Unknown Source)

What am I doing wrong, I have not changed any setting.

Best Regards
Kristof
------=_NextPart_001_005A_01C878A6.A7987570
Content-Type: text/html;
charset="Windows-1252"
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<HTML><HEAD><TITLE id=3DridTitle>Blank</TITLE>
<META http-equiv=3DContent-Type content=3D"text/html; =
charset=3Dwindows-1252"><BASE=20
href=3D"file://C:\Program Files\Common Files\Microsoft =
Shared\Stationery\">
<STYLE>BODY {
MARGIN-TOP: 25px; FONT-SIZE: 10pt; MARGIN-LEFT: 25px; COLOR: #000000; =
FONT-FAMILY: Arial, Helvetica
}
P.msoNormal {
MARGIN-TOP: 0px; FONT-SIZE: 10pt; MARGIN-LEFT: 0px; COLOR: #ffffcc; =
FONT-FAMILY: Helvetica, "Times New Roman"
}
LI.msoNormal {
MARGIN-TOP: 0px; FONT-SIZE: 10pt; MARGIN-LEFT: 0px; COLOR: #ffffcc; =
FONT-FAMILY: Helvetica, "Times New Roman"
}
</STYLE>

<META content=3D"MSHTML 6.00.2800.1607" name=3DGENERATOR></HEAD>
<BODY id=3DridBody bgColor=3D#ffffff=20
background=3Dcid:005401c8789e$45cc6c50$dc946b9f@eemea.ericsson.se>
<DIV>I just updated my TPTP to 4.4.1 (every part), and tried to profile =
my=20
Eclipse plugins as usually.</DIV>
<DIV>But I received the following stack trace:</DIV>
<DIV>&nbsp;</DIV>
<DIV>org.eclipse.core.runtime.CoreException: An application for the =
process that=20
was about to be launched is not registered with the Agent =
Controller.&nbsp; This=20
can be caused by a missing or corrupted configuration file.<BR>&nbsp;at=20
org.eclipse.tptp.trace.ui.internal.launcher.core.LauncherUti lity.createCo=
reException(LauncherUtility.java:123)<BR>&nbsp;at=20
org.eclipse.tptp.trace.ui.internal.launcher.core.LauncherUti lity.createCo=
reException(LauncherUtility.java:131)<BR>&nbsp;at=20
org.eclipse.tptp.platform.jvmti.client.internal.launcher.TID elegateHelper=
..handleError(TIDelegateHelper.java:597)<BR>&nbsp;at=20
org.eclipse.tptp.platform.jvmti.client.internal.launcher.TID elegateHelper=
..launchProcess(TIDelegateHelper.java:505)<BR>&nbsp;at=20
org.eclipse.tptp.platform.jvmti.client.internal.launcher.TID elegateHelper=
..launch(TIDelegateHelper.java:313)<BR>&nbsp;at=20
org.eclipse.tptp.platform.jvmti.client.internal.launcher.TIR untimeWorkben=
chDelegate.launch(TIRuntimeWorkbenchDelegate.java:32)<BR>&nbsp;at=20
org.eclipse.tptp.trace.ui.internal.launcher.core.LauncherUti lity.delegate=
Init(LauncherUtility.java:1163)<BR>&nbsp;at=20
org.eclipse.tptp.trace.ui.provisional.launcher.PrimaryLaunch Delegate.run(=
PrimaryLaunchDelegate.java:196)<BR>&nbsp;at=20
java.lang.Thread.run(Unknown Source)</DIV>
<DIV>&nbsp;</DIV>
<DIV>If I create a new Launch configuration on the profile dialog with =
only=20
selecting Execution time analyzes (JRE 1.5 or newer), I get the same =
exception=20
after pressing the profile button.</DIV>
<DIV>&nbsp;</DIV>
<DIV>It might help that just by opening the Profile dialog I get 2 of =
these=20
"informations":</DIV>
<DIV> org.eclipse.hyades.internal.execution.local.control.NoSuchAp plicatio=
nException<BR>&nbsp;at=20
org.eclipse.hyades.internal.execution.local.control.ProcessI mpl.launch(Pr=
ocessImpl.java:189)<BR>&nbsp;at=20
org.eclipse.tptp.trace.ui.internal.launcher.deleg.applicatio n.PIDelegateH=
elper$JVMVersionDetector.run(PIDelegateHelper.java:486)<BR>&nbsp;at=20
java.lang.Thread.run(Unknown Source)</DIV>
<DIV>&nbsp;</DIV>
<DIV>What am I doing wrong, I have not changed any setting.</DIV>
<DIV>&nbsp;</DIV>
<DIV>Best Regards</DIV>
<DIV>Kristof</DIV></BODY></HTML>

------=_NextPart_001_005A_01C878A6.A7987570--

------=_NextPart_000_0059_01C878A6.A7987570
Content-Type: image/gif;
name="Blank Bkgrd.gif"
Content-Transfer-Encoding: base64
Content-ID: <005401c8789e$45cc6c50$dc946b9f@eemea.ericsson.se>

R0lGODlhLQAtAID/AP////f39ywAAAAALQAtAEACcAxup8vtvxKQsFon6d02 898pGkgiYoCm6sq2
7iqWcmzOsmeXeA7uPJd5CYdD2g9oPF58ygqz+XhCG9JpJGmlYrPXGlfr/Yo/ VW45e7amp2tou/lW
xo/zX513z+Vt+1n/tiX2pxP4NUhy2FM4xtjIUQAAOw==

------=_NextPart_000_0059_01C878A6.A7987570--
Re: in TPTP 4.4.1 is Eclipse not registered with the Agent Controller ? [message #124527 is a reply to message #124477] Wed, 27 February 2008 02:29 Go to previous messageGo to next message
Igor Alelekov is currently offline Igor Alelekov
Messages: 139
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Kristof.
Analysis of AC's log file with DEBUG level could help to find the problem.
Also consider reinstallation of TPTP. "All in one" package may be suitable
for this.
Regards,
Igor
Re: in TPTP 4.4.1 is Eclipse not registered with the Agent Controller ? [message #124662 is a reply to message #124527] Thu, 28 February 2008 02:01 Go to previous message
Kristof Szabados is currently offline Kristof Szabados
Messages: 69
Registered: July 2009
Member
Hi,

Downloading the runtime version in a zip file and extracting it into my
Eclipse installation solved my problems.
Yet I still believe there is something wrong with how the feature & plug-ins
were originally updated through the update site.
If I had a choice I would like to use the update site based updating, it is
much safer.

Best Regards
Kristof

"Igor Alelekov" <igor.alelekov@intel.com> wrote in message
news:91765706deff5fe2cbae880c1ac0158c$1@www.eclipse.org...
> Hi Kristof.
> Analysis of AC's log file with DEBUG level could help to find the problem.
> Also consider reinstallation of TPTP. "All in one" package may be suitable
> for this.
> Regards,
> Igor
>
Previous Topic:Problem in testing remote machine using agent controller
Next Topic:Linux vs Windows
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Apr 21 08:58:31 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01920 seconds