Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » EGL Development Tools » Null Pointer Exception(Getting a null pointer exception in work bench and localhost)
Null Pointer Exception [message #911958] Wed, 12 September 2012 12:47 Go to next message
Bob NIcholson is currently offline Bob NIcholson
Messages: 62
Registered: December 2011
Location: Seattle
Member
I'm getting the following error when trying run my application in workbench IDE in preview mode and using the internal browser. The same error occurs when using localhost with an external browser. But when the application is deployed to my iSeries, it works fine.

An exception occurred during a service call. Service:server.CallRpgService, Function:server.CallRpgService
Detail1:
Detail2:
Detail3:java.lang.NullPointerException:encoding


Thanks
Re: Null Pointer Exception [message #912182 is a reply to message #911958] Thu, 13 September 2012 01:11 Go to previous message
Bob NIcholson is currently offline Bob NIcholson
Messages: 62
Registered: December 2011
Location: Seattle
Member
I've resolved this issue by creating a new workspace and then recreating my project. I think I probably messed up the environment configuration when I was trying to get everything to execute on my iSeries as well as locally and in the IDE preview mode.

Everything now seems to be working okay.
Previous Topic:Bad Major Version
Next Topic:Dojo Samples
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Jul 24 21:40:16 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01828 seconds