Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Equinox » Problem getting started(OSGi console doesnt show up)
Problem getting started [message #911292] Tue, 11 September 2012 05:55 Go to next message
Tobias P. is currently offline Tobias P.
Messages: 43
Registered: April 2012
Member
Hi Guys, i am new to the whole OSGi tuff and i try to run the OSGi console first.

I have downloaded http://download.eclipse.org/equinox/drops/S-3.9M1-201208101300/index.php and unpacked it to test/equinox.

According to http://www.eclipse.org/equinox/documents/quickstart-framework.php i changed into the folder and typed in

java -jar org.eclipse.osgi_3.8.100.v20120725-183140.jar -console

But nothing happends. Only my prompt is blinking...

JDK Version: java version "1.7.0_07"
OpenJDK Runtime Environment (IcedTea7 2.3.2) (ArchLinux build 7.u7_2.3.2-1-x86_64)

OS: Arch Linux Kerne 3.5.

What am i missing?

Re: Problem getting started [message #911927 is a reply to message #911292] Wed, 12 September 2012 11:45 Go to previous message
Libor Jelinek is currently offline Libor Jelinek
Messages: 143
Registered: January 2012
Location: Prague, Czech Rep.
Senior Member

Equinox 3.8+ has console shipped within separate package(s) depending on
what you expect from console (like SSH security level, authentication
style, etc.)

Introduction to Equinox and its console with 3.8+ instructions is for
example in my post at
http://devblog.virtage.com/2012/08/osgi-with-equinox-for-beginners-overview

Good luck in the beginnings!
Libor
http://devblog.virtage.com/libor-jelinek/

On 09/11/2012 11:55 AM, Tobias P. wrote:
> Hi Guys, i am new to the whole OSGi tuff and i try to run the OSGi
> console first.
>
> I have downloaded
> http://download.eclipse.org/equinox/drops/S-3.9M1-201208101300/index.php
> and unpacked it to test/equinox.
>
> According to
> http://www.eclipse.org/equinox/documents/quickstart-framework.php i
> changed into the folder and typed in
> java -jar org.eclipse.osgi_3.8.100.v20120725-183140.jar -console
>
> But nothing happends. Only my prompt is blinking...
>
> JDK Version: java version "1.7.0_07"
> OpenJDK Runtime Environment (IcedTea7 2.3.2) (ArchLinux build
> 7.u7_2.3.2-1-x86_64)
>
> OS: Arch Linux Kerne 3.5.
>
> What am i missing?
>
>
Previous Topic:Eclipse Will Not Run, Shows Large Log File Instead
Next Topic:ssh console error: key_verify failed for server_host_key
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Jul 29 21:12:13 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01911 seconds